K-Magazin

Aktör Kim Yong-gun, Sevgilisiyle Barıştı

Aktör Kim Yong-gun (76), uzun zamandır sevgili olduğu A (37) ile dramatik bir şekilde barıştı. İkili, aralarındaki yanlış anlaşılmayı konuşarak çözdü ve doğacak çocuk için ellerinden geleni yapmaya karar verdi.

Kim Yong-gun ve A geçen hafta Seul’de bir yerde gizlice buluştu. Evlilik öncesi hamilelik çatışmasının üzerinden yaklaşık iki ay geçti. İkili bir buçuk saat konuşarak samimiyetlerini teyit ettiler.

Kim Yong-gun önce özür diledi. Bir yardımcı (o sırada) A’nın duygularını dikkate almadı. “Ben sadece pozisyonumu vurguladım.” dedi. “A’nın yaralarına baktım. Kızgın sözlerim ve eylemlerim için af diledim.” dedi.

Bayan A’nın gözyaşlarına boğulduğu söyleniyor. Avukat Sun Jong-moon, “Bayan A özel bir şey istemedi.” dedi. “Sıcak bir söz istedi.” dedi. “Samimi bir görüşme yaptık ve yanlış anlaşılmayı çözdük.” dedi.

Sevk raporuna göre, Kim Yong-gun çocuğu aile siciline kaydetmeye karar verdi. Aynı zamanda A’nın doğumunu ve bebeğin yetiştirilmesini aktif olarak destekleyeceğini söyledi. Bir baba olarak sorumluluklarımı yerine getireceğime söz verdi.

Kim Yong-gun’un buluşmak için acele etmesinin başka bir nedeni daha vardı. Bayan A hakkındaki söylentileri mümkün olan en kısa sürede kapatmaya karar verdi. Aslında A, bazı çarpıtılmış makaleler (ve YouTuber’lar) nedeniyle kötü niyetli yorumlardan muzdaripti.

A’nın yakın bir yardımcısı olan Kim Yong-gun, “A’nın psikolojik istikrarı her şeyden daha önemlidir” dedi ve “Doğum öncesi eğitime konsantre olabilmesi için özür elini uzattım. Umarım kötü niyetli bakışı ortadan kaldırabilirsin.”

Kim Yong-gun ve A, 2008 yılında Hongdae’de bir barda karşılaştılar. İkisinin 13 yıldır iyi bir ilişkisi var. Mart ayında iki taraf arasındaki çatışma A hamileyken patlak verdi.

Kim Yong-gun, “76 yaşındaki yaşım için endişelendim. Sonuna kadar sorumluluk alamayacağımdan korktum.” dedi. “A’nın pozisyonunu anlamadan zorla kürtaj yaptırmak istedim. O sırada yaptıklarımdan pişmanım.” dedi.

Kim Yong-gun’a karşı yasal işlem başlatmayı durdurma planı işliyor. Avukat Sun Jong-moon, “Kim Yong-gun ile samimi bir görüşme yaptık.” dedi. “Suçlamaları düşüreceğiz ve doğum öncesi eğitime odaklanacağız.” dedi ve çatışmaların devam ettiğini duyurdu.

Kaynak
Dispatch

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu