K-Magazin

Eski April üyesi Hyunjoo’nu AOA Skandalı Sırasında Paylaştığı Gönderi

3 Mart’ta bir netizen, çevrimiçi bir toplulukta “Lee Hyunjoo’nun AOA olayı meydana geldiğinde Instagram hikaye yazısı” başlıklı bir gönderi oluşturdu. Gönderide Hyunjoo’nun Instagram hikayesinin çekilmiş bir fotoğrafı yüklendi. Instagram hikaye yazısı Bars & Melody’nin “Hopeful” şarkısının sözlerini gösterdi. Bu gönderiyi gördükten sonra, netizenler Hyunjoo’nun o sırada şarkı sözleri aracılığıyla sinyal ve mesajlar göndermeye başladığına inandıkları için üzüldü.

Şarkı sözleri, “Lütfen bana yardım et Tanrım, kendimi çok yalnız hissediyorum. Ben sadece bir çocuğum, kendi başıma nasıl idare edebilirim. O kadar çok gözyaşı döktüm ki, bu şarkıyı yazıyorum, ona uymaya çalışıyorum. Ben nereye aitim? Her gün uyanıyorum, evimden ayrılmak istemiyorum. Söylemeye çok korkuyorum. Bağırmaktan çok korkuyorum. Okula yürüyorum yakamdaki terle. Ben sadece bir çocuğum.

Bu gönderiye yanıt olarak, birçok netizen Hyunjoo’nun o sırada tüm April üyeleri tarafından dışlandığını ve zorbalığa uğradığını ima ettiğini iddia etti. Netizenler, “Birinin fark etmesini istedi“, “Çok üzgün ve muhtemelen AOA’dan Mina ile empati kurmuş olmalı“, “Tek başına acı çekmesi gerçekten kalbimi acıtıyor” ve “Bu çok üzücü” yorumlarında bulundu.

Bu arada 28 Şubat’ta Hyunjoo’nun erkek kardeşi olduğunu iddia eden bir kişi internetteki bir toplulukta Hyunjoo’nun tüm üyeler tarafından zorbalığa uğradığını söyledi. Yanıt olarak, DSP Media tüm zorbalık iddialarını şiddetle reddetti ve Hyunjoo’nun kardeşi şirketin inkarlarına karşı tartışmaya devam etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu