K-Drama Liste

Bol Sezonlu 9 K-Drama

Çok sezonlu dramalar önceki yıllarda az ve çok uzakken, bu son zamanlarda daha yaygın bir manzara haline geldi. Reyting tutkunları olan dramalar kendilerini ikinci sezonda bulurlar ve hatta bazıları bundan sonra daha fazla sezon alır. Hevesli izleyicilerin sevgili dizileri bittiğinde “Bir sezon daha istiyoruz.” diye bağırmaları bile ikinci bir doğallık haline geldi.

Yani, eğer iyi bir şeyi daha çok seven biriyseniz, işte birden fazla sezonu olan bazı diziler:

Voice

Sezon sayısı: 4 (2017 – 2021)

Kore suç prosedürleri veya gerilim filmleri hakkında konuşurken çoğu insan “Voice”i düşünecektir. Yasanın her iki tarafından büyüleyici oyuncularla dolu cesur hikayesi, 2017’de ilk gösterime girdiğinde izleyiciler üzerinde oldukça etki bıraktı ve aslında o kadar iyi yaptı ki üç sezon daha ortaya çıktı. K-drama için çok belirgin bir başarı. Hikaye, büyük ölçüde Altın Zaman ekibini, güvencesiz durumlarda kurbanları kurtarmak için zamana karşı yarışırken takip ediyor. Ekip arasında, gelişmiş psikoakustik becerilere sahip bir subay ve ses profili uzmanı olan Kang Kwon Joo’dan oluşuyor.

Hospital Playlist

Sezon sayısı: 2 (2020 – 2021)

“Hospital Playlist” hakkında çok olumlu bir şekilde iç ısıtan ve sevdiren bir şey var, 2020’nin en sevilen K-dizilerinden biri olması şaşırtıcı değil. Ve neyse ki evren izleyicilerin ricalarını duydu ve bu yıl bize tüm ana kadronun geri döndüğü ikinci bir sezon verdi. Birinci sezonda harika olan her şey – beş arkadaş arasındaki kimya, hayattan kesitler, müzik – hala her zamanki gibi gündemde ve her hafta en çok konuşulanı yaratmaya devam ederken, kesinlikle görünürde ikinci sınıf çöküşü yok!

The Penthouse

Sezon sayısı: 3 (2020 – 2021)

“The Penthouse”, 2020’den iki sezon daha hızlı bir şekilde ortaya çıkan bir başka reyting vuruşuydu. (“Sezonlar” olarak pazarlansalar da, aslında daha çok sezonlar arasındaki sınırların daha bulanık olduğu bir mini diziye benziyorlar) Birinci sezon, genç bir kızın öldürülmesiyle başladı ve daha sonra üst düzey bir apartman kompleksinde yaşayan seçkin ailelerin hayatlarını kaosa sürükledi.

İkinci ve üçüncü sezonlar, bu aileleri, sizi süper eğlenceli, süper kıvrımlı bir yolculuğa çıkaracak çok lezzetli ve bağımlılık yapan bir makjang paketine sarılmış rekabetlerinde, intikamlarında ve evliliklerinde gezinirken takip etmeye devam ediyor.

Kingdom

Sezon sayısı: 2+ (2019 – 2021)

Yapımcılığını Netflix’in üstlendiği “Kingdom”, yayın sitesine geldiği anda hem kritik hem de ticari bir hit oldu. Bu dizide o kadar çok şey oluyor ki – politik entrika, heyecan ve aksiyon, kıyamet vebası ve zombiler (!) – bir bölümü (veya sezonu) her bitirdiğinizde sadece daha fazlasını istemekle kalacaksınız. Bu nedenle, geçen yılın başlarında yayınlanan ikinci sezonu duymak “ Kingdom ” severlerin kulaklarına müzik gibi geldi. Son zamanlarda, ayrıca Jun Ji Hyun’un karakterine odaklanan “Kingdom: Ashin of the North” başlıklı bağımsız bir özel bölüm yayınladı ve ayrıca “Kingdom: Tale of the Crown” başlıklı ikinci bir bağımsız özel bölüm olacağına dair söylentiler var.

Şimdi. Bu söylentiyi gerçeğe dönüştürmek için kimi arayacağız?

Forest of Secrets

Sezon sayısı: 2 (2017 – 2020)

“ Forest of Secrets ” (diğer adıyla “Stranger”), Bae Doona’nın da başrolde olduğu bir başka üst düzey yapımdır. Kendisini Bae Doona’nın canlandırdığı tutkulu dedektifle takım kurarken bulan Hwang Shi Mok (Cho Seung Woo) adlı bir savcı hakkında heyecan verici ve zorlayıcı bir hikaye anlatıyor. Bir dizi cinayeti çözmek için kafa kafaya verirler ve aynı zamanda kendi kurumlarında yolsuzluk ve adaletsizliğe karşı savaşırlar. Akıllıca yazılmış, mükemmel bir şekilde oynanmış ve her yerde harika bir eğlence.

Age of Youth

Sezon sayısı: 2 (2016 – 2017)

“Merhaba, Yirmililerim” başlıklı ” Age of Youth “, tam da başlığın önerdiği gibi – yirmili yaşlarında olan ve inişli çıkışlı bir grup kadın hakkında. Bu beş kadın ortak bir evde birlikte yaşıyorlar ve pek bir ortak noktaları olmayan yabancılar olarak başlasalar da sonunda birbirlerinin en büyük savunucuları oluyorlar. Gerçekçi, ham ve bağ kurulabilir bir yetişkinliğe geçiş hikayesi ve size tüm sıcaklığı ve tüyleri diken diken edecek (bir yanı gözyaşıyla).

Dr. Romantic

Sezon sayısı: 2 (2016 – 2020)

“ Dr. Romantic ”, travmatik bir olay yaşadıktan sonra çok daha küçük bir hastanede çalışmayı seçen üç kurul sertifikalı bir cerrahın etrafında dönüyor. Bu hastanede çeşitli asistanları (her sezon için farklı öğrenciler) kanatları altına alır ve onlara sadece mesleklerinde değil, yaşamlarında da rehberlik eder. Dizinin başarısının büyük bir kısmı, Han Suk Kyu’nun Dr. Kim Sa Bu’nun nüanslı tasvirinden ve yürekleri hoplatan tıbbi vakalardan geliyor, ancak değişen sakinler/oyuncular da dramanın ikinci gösteriminde taze ve eğlenceli kalmasına yardımcı oluyor.

Kaynak
Soompi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu