K-Pop
Trend

Brave Girls, MelOn’da bu rekoru kıran ilk kız grubu oldu

Brave Girls, MelOn’un aylık müzik listesinde art arda üç ay boyunca 1 numarada yer alan ilk kız grubu olarak bir rekor daha kırdı.

Kız grubunun dördüncü mini albümünün başlık şarkısı “Rollin‘” Mayıs ayı için bir kez daha 1 numaraya ulaşarak yeni bir rekor kırdı. Brave Girls’ün “Rollin”i gecikmiş bir popülerlik kazandı ve Mart ve Nisan aylarında da 1 numara olmayı başardı.

Bu, K-pop endüstrisinde yeni bir rekora işaret ediyor, çünkü Brave Girls, MelOn’un aylık listesinde art arda üç ay boyunca 1 numaraya ulaşan ilk kız grubu oldu. Daha önce Wonder Girls ve Girls’ Generation, MelOn’un aylık müzik listesinde art arda iki ay boyunca 1 numaraya ulaşan şarkı rekorunu elinde tutuyorlardı, ancak bu ilk kez bir kız grubu bunu başardı.

Genel olarak, bu bir K-pop grubu ikinci kez MelOn’un aylık müzik listesinde arka arkaya üç ay boyunca 1 numara olmayı başardı çünkü BTS, “Dynamite” şarkısıyla bu rekoru elinde tutan tek gruptu.

Netizenler, “Brave Girls’ün şarkısı gerçekten çok iyi“, “Bu şarkı kesinlikle bu isme değer“, “Şarkının bu rekoru kırabileceğini sanmıyorum” yorumlarını yaparak Brave Girls’ün yeni kaydından etkilendiler. iyi değildi” ve “kızları tebrik ederim.”

Bu arada Brave Girls, daha önce Haziran ayında geri dönmeyi hedeflediklerini açıkladıkları için bu ay geri dönüşleri için hazırlanıyorlar.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu