K-Pop

TREASURE, ilk çıkış yıldönümlerini kutlamak için sürpriz hayran şarkıları ‘Everyday’ için sizi sahne arkasına götürüyor

TREASURE, 7 Ağustos’taki ilk çıkış yıldönümlerini kutlamak için hayran şarkıları “EVERYDAY” ile hayranlarına sürpriz bir hediye hazırladı.

“EVERYDAY” sadece bir grup olarak TREASURE’ı değil, aynı zamanda ‘Treasure Maker’ olarak bilinen hayranlarını da kutlayan bir şarkı. Şarkı, üyelerin samimiyetini ve “her zaman ve her yerde hayranların yanında olma” isteklerini içeriyor. Şarkının hem TREASURE hem de Treasure Maker tarafından oluşturulmuş bir proje olduğu da vurgulandı. YouTube varyete serileri ‘TREASURE MAP’in yayınlanan özel bölümü sayesinde hayranlar, “EVERYDAY”in yayınlanmasına kadar olan süreci görebildiler.

Treasure ayrıca kendi müzik videolarının yapımında da yer aldı. “EVERYDAY” müzik videosu 12 üyenin parlak enerjisini yakalar ve üyelerin anlamlı mesajlarını video boyunca altyazı olarak gösterilen el yazısı notlar aracılığıyla iletir. TREASURE, “Her zaman yanımızda olan hayranlarımıza gerçekten teşekkür etmek istiyoruz. Gelecekte daha da iyi şarkılar ve kendimizin yükseltilmiş versiyonlarıyla geri döneceğiz.” dedi.

Müzik videolarına ve “EVERYDAY”in sahne arkası anlarına aşağıdan göz atın!

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu