K-Pop

MAMAMOO, yaklaşmakta olan 1. çevrimiçi konseri ‘WAW’ için poster yayınladı

MAMAMOO ilk çevrimiçi konserini 28 Ağustos’ta yapacak.

6 Ağustos’ta MAMAMOO, resmi hayran kafelerinde yaklaşan 2021 MAMAMOO Çevrimiçi Konseri ‘WAW‘ için poster yayınladı. Poster, MAMAMOO üyelerini pistte şık bir şekilde poz verirken gösteriyordu. Onların ‘bitiş çizgisi’, sanatçı olarak yedi yıllık yolculuklarının kutlamasıdır ve üyelerin başlangıç ​​noktalarındaki güçlü özlemleri hissedilebilir.

Bu, MAMAMOO’nun Temmuz 2019’da düzenledikleri ‘4season F/W in Daegu‘ konserinin ardından iki yıl bir ay sonra ilk konseri olacak. Konserin başlangıçta COVID-19’daki hızlı yükseliş nedeniyle çevrimdışı olarak yapılması planlanmıştı. konserin online olarak düzenlenmesine karar verildi. Sahne performanslarının ölçeğini en üst düzeye çıkarmak için çeşitli aksesuarlar ve setler kullanan MAMAMOO, hayranlarına konserlerini çevrimiçi tutmasına rağmen özel bir deneyim yaşatmaya kararlı. 2021 ‘WAW’ (‘Where Are We’) konseri, MAMAMOO’nun çıkışından bugüne kadar olan yolculuğunun anlamını yansıtıyor ve MAMAMOO ve hayranları için çok daha anlamlı olacak.

Bu arada, MAMAMOO’nun ilk çevrimiçi konseri ‘WAW’ için bilet rezervasyonları 17 Ağustos’ta OLLEH TV, Seezn ve Interpark üzerinden yapılacak. ‘WAW’ çevrimiçi konseri 28 Ağustos’ta KST göre 19.00’da yapılacak

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu