K-Magazin

Kwon Yu-ri’nin Baş Döndürücü File Etek Şekli…

Girls’ Generation grubunun bir üyesi ve aktris olarak çalışan Kwon Yu-ri, şehvetli bir fotoğraf çekimi sundu.

Son zamanlarda, Allure Korea dergisi, MBN drama tarihindeki en yüksek reytingleri kaydeden “Bossam – Stealing Destiny”nin ana karakteri Kwon Yu-ri ile bir fotoğraf çekimi yayınladı.

Fotoğrafta, Kwon Yu-ri file eteği göğsüne kadar inen bir ceketle eşleştiriyor. Başka bir kesimde ise şortun üst kısmındaki kırmızı triko hafifçe kaldırılarak dikkat çekmek için belini ortaya çıkarıyor.

Kwon Yu-ri fotoğraf çekiminin ardından verdiği bir röportajda, “Muhtemelen hayranların YouTube’a girmesinin en büyük nedeni bu. YouTube’a başladım çünkü hayranlarımın sonsuz sevgisini ve sürekli merakını geri ödeyebileceğim bir yer olduğunu düşündüm.” dedi. Hayranlarına olan sevgisini ve neden YouTube’a başladığını ifade ederek “Molada bile kendimi rahatça gösterebilmek güzel.” dedi.

Kaderdeki en önemli üç şeyi seçmesi istendiğinde Kwon, “Doğmak. Girls’ Generation. Bossam – Stealing Destiny ile tanışmak.” dedi.

“Çok endişelendiğimde, drama bana kader gibi geldi ve bana tekrar enerji verdi. Maceralarım üzerinde çok çalıştığım söylendi. yeni şeylere meydan okuyun, bu yüzden gerçekten çok değerli.” dedi.

Kwon Yu-ri’nin dürüst hikayesiyle yapılan röportajlar ve renkli fotoğraf kesimleri Allure Korea’nın Ağustos sayısında bulunabilir. Video içerikleri ayrıca Allure YouTube kanalı ve SNS üzerinden yayınlanacak.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu