K-Drama Haberleri
Trend

Kim Young-dae’nin “School 2021″den Ayrılması Ve Ajans İle KBS Arasındaki Çatışma

Aktör Kim Young-dae’nin KBS2 draması “School 2021″in ayrılması konusunda yapım ekibi ve Kim Young-dae’nin tarafı arasında bir anlaşmazlık vardı.

KBS, Kim Young-dae’nin tek taraflı olarak ayrılmaya karar verdiğini iddia etti, ancak Kim Young-dae, yapım şirketinin nedeni sağladığını iddia ediyor.

“School 2021” yapım ekibi 23’ünde, “Oyuncu Kim Young-dae’nin ajansından prodüksiyonu bozacak tek taraflı bir bildirim aldık” dedi. “Oyuncuyu değiştirmeyi ve yakında çekimlere başlamayı planlıyoruz.” dedi.

Yapım ekibi, “Dizinin görünümü kadar, karşılıklı anlaşma meselesi ve oyuncunun ayrılışını istişare etmeden tek taraflı olarak bildirerek programın yapımında bir aksamaya neden olduğumuz için derin üzüntü duyuyoruz.” dedi.

Buna karşılık, Kim Young-dae’nin ajansı Outer Korea, “Yapım şirketi King’s Land’e atfedilebilen nedenlerden dolayı sözleşme daha fazla devam edemedi.” dedi.

Ayrıca, ayrılma nedenlerini ve diğer işlerden kaynaklanan programı da açıkça aktardı. “Yapım şirketi de bunun farkındaydı ve diğer oyuncuları kadroya almak için bir toplantı yapıyordu.” dedi. “Ancak, tek taraflı olarak konumumuzu açıkladığımız, ajansı ve Kim Young-dae’yi bir sonraki filmin yapımından sorumlularmış gibi yanlış yönlendirdiğimiz yayılıyor.” dedi.

Outer Korea’nın iddiasına göre, geçen yıl Mart ayında imzalanan film sözleşmesinin çekimlerine aynı yılın Mayıs ayında başlanması ve Ağustos ayında yayınlanması planlanıyordu, ancak yapım şirketinin iç koşulları nedeniyle çekimler yapılamadı. Ajans, şirketin ayrılma niyetini ifade etmeye devam ettiğini, ancak yapım şirketinin sözünü geri almaya ve peşinat ödememeye devam ettiğini de sözlerine ekledi.

“School 2021”, KBS2’nin gençlik draması “School” dizisinin son sezonudur ve giriş sınavları için rekabetten farklı bir yol seçen çocukların büyümesini tasvir ediyor. Ana karakterler olarak Kim Yo-han, Joy-hyun ve Hwang Bo-reum rol aldı.

Kim Young-dae’nin SBS Cuma draması “Penthouse 3″te başrol oynadığı ve tvN’nin “Shooting Star” dizisine bir sonraki görünümünü tartıştığı bildiriliyor.

Kaynak
naver

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu