MV
Trend

Jeon So-yeon’un Yeni Şarkısı “BEAM BEAM” İçin Müzik Tanıtım Videosu Yayınlandı

Jeon So-yeon’un yeni şarkısı “BEAM BEAM” için müzik tanıtım videosu, 2 Temmuz gece yarısı (G)I-DLE’ın resmi YouTube kanalına ve sosyal medyaya yüklendi.

Yayınlanan müzik tanıtım videosu, bir fast food restoranında yarı zamanlı çalışan Jeon So-yeon’u gösteriyordu. Jeon So-yeon daha sonra kayıtsız bir ifadeyle hamburgerden bir ısırık alır ve hamburgeri kamera merceğine koyarak videoyu bitirir.

Özellikle, şarkının çıkışını duyurduktan sonra, Jeon So-yeon, albüm resmi de dahil olmak üzere tanıtım içeriğinde yer aldı ve hayranların albümün konsepti hakkında tahmin edebileceği eğlenceli unsurlar ekleyerek geri dönüş ateşini yükseltti.

Beklenmedik mini albüm “Windy”, Jeon So-yeon’un bir başka benliği, rüzgar gibi özgür ruhu açısından yayınlanan bir albümdür ve aynı anda çeşitli türler ve benzersiz konseptler içerir.

Başlık şarkısı “BEAM BEAM”, güneşin kavurucu etkisini ifade eden ve tüm zamanların bir yaz şarkısının doğuşunu müjdeleyen küresel hayranlar tarafından beklenen bir rock ve hip-hop tarzı şarkıdır.

Bu arada, Jeon So-yeon’un ilk mini albümü “Windy” 5 Temmuz Türkiye saatiyle öğlen 12.00’de yayınlanacak.

Şarkının tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz;

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu