K-Pop

2021 Trot Ulusal Spor Festivali Umut Konseri

“2021 Trot Ulusal Spor Festivali Umut Konseri” Seul performansı çok popüler oldu ve biletin açılmasıyla aynı zamanda rezervasyon oranlarında ilk sırada yer aldı.

10-11 Temmuz tarihleri ​​arasında iki gün sürecek olan “2021 Trot Ulusal Spor Umut Konseri” nin Seul performansı rakipsiz bilet gücüyle övünerek, 24’ünde açılan biletle aynı zamanda Interpark’ta konser satışlarında birinci oldu.

Bu konser, “Trot Ulusal Spor Festivali” yayınından bu yana hayranlarla karşılaşan ilk canlı konser olduğu için, “Trot Ulusal Spor Festivali” (Jin Hae-sung, Jae-ha, Oh Yoo-jin, Shin Seung-tae, Kim Yong-bin, Sang-min, Choi Hyang, Han River ve Shin Mirae) izleyicileri hazırlayacak ve büyüleyecek.

Daha önce, “2021 Trot Ulusal Spor Festivali Umut Konseri” nin Seul ve Gwangju performanslarına katılan en güçlü koç Song Ga-in’e sahip olduğu biliniyordu.

Song Ga-in ve “Trot Ulusal Spor Festivali” üyeleri, benzersiz bir işbirliği aşaması ve çeşitli repertuarlar içeren özel bir sahneyi müjdeliyorlar.

Bu arada “Trot Ulusal Spor Festivali” üyeleri, Seul’de KSPO DOME’da (Olimpik Park Jimnastik Stadyumu) ​​10 Temmuz saat 14:00, 19:30 ve 11 Temmuz 14:00 saatlerinde üç kez konserle başlayacaklar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu