K-Magazin

Aktris Jun Ji Hyun ve Kocası Boşanma Söylentileriyle Gündemde

Aktris Jun Ji Hyun ve kocası şu anda boşanma söylentileriyle gündeme oturdu.

Garo Sero Enstitüsü YouTube sunucularına göre, Jun Ji Hyun ve kocası Aralık 2020’den beri ayrılar, ancak aktris kocası evden ayrılmış olmasına rağmen boşanmayı reddediyor. 2 Haziran canlı yayınında muhabirler, Jun Ji Hyun’un boşanmak istememesinin ana sebebinin, sayısız reklam kampanyası üzerindeki olumsuz etkisinden kaynaklandığını iddia ettiler. Kocasının iddia edilen boşanma talebi karşısında, aktrisin yurtdışına taşınmayı düşündüğü iddia ediliyor.

Markalara kötü basın getirdiği için muhtemelen para cezasına çarptırılabileceğinden, aktrisin ne pahasına olursa olsun boşanmaktan kaçındığı söyleniyor. Muhabirler ayrıca Jun Ji Hyun’un 3 ve 5 yaşlarındaki iki çocuğu nedeniyle boşanmaktan kaçındığını iddia etti. Garo Sero Enstitüsü ayrıca Jun Ji Hyun’un kocasının bir ilişkisi olduğunu bu sebeple boşanmak istediğini dile getirdi.

Jun Ji Hyun ve bankacı kocası Choi Joon Hyuk, 2012 yılının Nisan ayında evlendi. Choi Joon Hyuk, ünlü hanbok tasarımcısı Lee Young Hee’nin torunu ve moda tasarımcısı Lee Jung Woo’nun oğlu olarak biliniyor.

Söylentiler hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu