K-Magazin

Bang Chan ve Hollywood Oyuncusu Ryan Lennolds Bir Araya Geldi

Walt Disney Company Korea, 11 Ağustos’ta “Free Guy” (yönetmen Sean Levy) filmi için bir röportaj videosu yayınladı. Bang Chan, Renolds ile röportaj yaptı.

Stray Kids, Mayıs ayında Mnet’in “Kingdom: Legendary War” programında yer aldı. Yayın sırasında, Ryan Lennolds Stray Kids hayranlığını gösterdi.

Renolds, “Sonunda tanıştık,” dedi. “Bang Chan ile konuşma şansına sahip olmak bir onur. Bang Chan ve Stray Kids hayranları harikalar.” dedi.

Bang Chan ayrıca konuşmayı akıcı bir İngilizceyle yönetti. “Guy” ve “Molotov Girl” ile motosiklet sahnesini ve çöken binanın içinden geçen aksiyon sahnesinin kamera arkasını konuştular.

Lennolds, “Bunu gerçekten yapmak istedim çünkü çok eğlenceli bir filmdi ve şimdiye kadar yaptığım en sevdiğim filmdi.” dedi.

Bang Chan, “’Free Guy’dan da gerçekten keyif aldım.” dedi. “Birçok unutulmaz sahne vardı, küçük roller iyiydi ve Ryan’ın oyunculuğu en iyisiydi.” dedi.

Lenolds, “Bunu beş saat yapmalıyız” dedi. “Bang Chan ve Stray Kids için milyonlarca soru var. Bang Chan ile röportaj yapmak gerçekten güzeldi.” dedi.

Free Guy, gişe rekorları kıran bir aksiyon filmidir. Hikaye, “Free City” oyununda arka plan karakteri olduğunu fark eden ve krizde Free City’yi kurtarmak için bir kahraman haline gelen bir bankacı “Guy” hakkındadır.

Kaynak
Dispatch

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu