Mystic Story’nin ilk kız grubu çıkışını onayladı

SportV News’in 4. gündeki haberine göre, Mystic Story bu yılın ikinci yarısında altı üyeli bir kız grubu kuracak.
Mystic Story, şarkıcı-söz yazarından Yoon Jong-shin, Harim, Jeongin, Brown Eyed Girls, Hongja ve Lucy gibi gruplara çeşitli renklerden sanatçılarla iyi yapılmış müzikler yapan bir eğlence ajansı olarak biliniyor. Uzun süredir ilk kız grubu çıkışına hazırlanan Mystic Story, nihayet bu yılın ikinci yarısında lansmanına hazırlanıyor.
“Mystic Girl Group”, “Produce 101”, “Mix Nine” web dizisi “A-TEEN”, “Lingerie Girls ‘Generation” ve “Sanpo Girls” ve hip-hop survival “Unpretty Rapstar 2” seçmeleriyle sevildi.
Kim Soo-hyun ve Moon Soo-ah, çeşitli yayın programları aracılığıyla yıldızlıklarını çoktan kanıtladılar. Kim Soo-hyun, parlak ve sevimli çekiciliği ve istikrarlı oyunculuk becerileri ile çeşitli işlerde boy göstererek tanındı ve Moon Soo-ah, “Unpretty Rap Star 2” ile müziğe olan samimi ve kendine güvenen cazibesiyle hayranlarını büyüledi.
Mystic Story ayrıca geçen yıldan beri “Mystic Rookies” adı altında SNS hesabını açtı ve kursiyerlerin fotoğraflarını, danslarını ve şarkı videolarını düzenli olarak yayınlayarak kız grubu çıkışları için beklentileri artırdı. Becerileri, çekiciliği ve görselleri zaten mükemmel olan “tamamlanmış bir kız grubu” için artan beklentilerin ortasında, idol fandom üyeleri arasında sürekli olarak söylentilere yer verilen “mistik kız grubu” nun çıkış yapacağına yönelik ilgi artıyor.