Erkek GruplarK-Pop
Trend

BAE173 K-pop danslarının Tam Coverlarını Yaptı (Twice, BTS…)

BAE173 (BAE Ilchilsam), kıdemli KPOP erkek gruplarının ve kız gruplarının koreografisini mükemmel bir şekilde sindirdi.

Kısa süre önce, 4. nesil idol temsilcisi BAE173’ün (Jaimin, Hangyul, Yoojun, Moojin, Junseo, Youngseo, Doha, Light, Dohyun) bir videosu, KPOP sanatçılarının hit şarkısının dansını en son Wonder K’da (1theK) yayınladı. kanal içeriği’Count ‘. Serinlik, masumiyet ve karizma dahil tüm türler BAE173’ün cazibesi olarak yorumlandı ve tüm dünyadaki hayranlar coşkulandı.

Özellikle BAE173’ün çok yönlü çekiciliğini göstermek için sadece erkek grubu değil, kız grubu koreografisi de dikkat çekiciydi. NCT ‘Cherry Bomb ‘ve BTS ‘ON’ bir iletki ile üst düzey bir grup dansı gösterdi.

Son olarak, BAE173’ün ikinci mini albümü ‘I Loved You’, ferahlatıcı ancak rüya gibi ve zarif bir çekiciliğe sahipti. Bu şarkı ile BAE173, büyüme tutkusu ve geçiş döneminin acısıyla ilk albümden farklı olgun bir görünüm sergileyecek.

11’inde BAE173, SBS’nin popüler şarkısının ilk aşamasını ‘I Loved You’ ile açacak ve aynı zamanda ilk yüz yüze hayran imzalama etkinliğini gerçekleştirecek ve 2. albüm etkinliklerini ciddiyetle hayeranlarını teşvik ediyorlar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu