Editörün SeçimiK-Magazin

Bobby, Lucas, Fandom Düşüncesi Nerede?

Hayranlarının kalbine hançer saplayan bir idolün aşkını geri çevirmek kolay değil.

20’sinde ani evlilik ve evlilik öncesi hamilelik haberleriyle hayranları şok eden iKON grubunun bir üyesi olan Bobby ve gaslighting, dolandırıcılık tarihleri ​​ve gizlilik konusundaki tartışmalar nedeniyle etkinliklerin askıya alındığını bildiren NCT üyesi Lucas hakkında aniden gelen şok edici haberler interneti ısıttı.

아이콘 바비가 10일 오후 서울 K뮤지엄에서 열린 스위스 시계 브랜드 피아제(PIAGET) ‘써니 싸이드 오브 라이프’ 행사에 참석해 포즈를 취하고 있다. 2018.5.10./뉴스1

Dünya çapında aktif olan K-pop idolü “iKON”un rapçisi Bobby, 20’sinde evliliği ve ikinci nesli hakkında sürpriz bir açıklama yaptı. Sadece iKON hayranları değil, K-pop hayranları da bu beklenmedik haber karşısında şok oldular.

Bobby, “Sevdiğim biriyle evleneceğime söz verdim. Eylül’de yeni bir aileye kavuşacağım için mutluyum ama ani haberimden utanacak hayranlarım için daha çok üzülüyorum. Herkesten özür dilerim.” dedi. “Kalbim hikayemden incinenlere veya büyük bir kafa karışıklığına sahip olanlara.” dedi hayranlarına.

Ani bildirimi hayranları kızdırdı. Bunun nedeni, doğum yapmasına sadece bir ay kaldığını söyleyen evlilik öncesi hamilelik haberlerinin bildirilmesidir. Yakın zamana kadar hayranlarını şok eden Mnet’in müzik programı “Kingdom: Legendary War”da aktif olarak yer almıştı. Özellikle, iKON’un daha büyük bir etki yaratan kendi web eğlence programı “Icon of Taste”i yayınladığı gündü.

Ayrıca, grubun bir üyesi olan BI, son zamanlarda esrar içtiği şüphesiyle gruptan ayrıldığında risk alan bir ikon olduğu için hayranlar için daha şok ediciydi.

Geçen yıl, EXO grubunun bir üyesi olan Chen (29) ve Bobby, ünlü olmayan kız arkadaşının düğün duyurusuna hamile olduğunu açıkladı. O sırada EXO hayranları, “Diğer EXO üyeleri umurumda değildi” diyerek şiddetle protesto ettiler ve bazı hayranlar Chen’in çekilmesini talep etti.

NCT 2018 루카스가 크리스마스인 25일 서울 구로구 고척스카이돔에서 열린 ‘2018 SBS 가요대전’ 레드카펫 행사에 참석해 포즈를 취하고 있다. 2018.12.25/뉴스1

Bazı putlar sürekli ifşaların merkezindedir. NCT grubunun bir üyesi olan Lucas’ın mahremiyeti konusundaki tartışmalar kontrolsüz bir şekilde büyüdü ve hayranların kalbinin çökmesine neden oldu.

23’ünde, Lucas tarafından Gas Lighting yaptığı iddiası atıldı. İnternette ‘O bir erkek çiçek yılanıydı.’ yazısının yayınlanmasından sonra, Lucas’ın kişisel hayatıyla ilgili bir dizi ifşa onu şok etti.

Lucas gecikmeli olarak başını eğdi ve 25’inde sosyal medyasında, “Yanlış davranışımdan zarar görenlerden içtenlikle özür dilerim.” dedi.

“Son birkaç gündeki duruma bakarken geçmiş eylemlerime baktım ve içtenlikle kendime yansıdım.” diye itiraf etti, “Taraftarların bana uzun süredir verdiği desteğe ve desteğe ihanet eden kesinlikle yanlış ve sorumsuz bir davranıştı. Bunun bir daha olmayacağından emin olacağım ve planlanmış tüm aktiviteleri durduracağım ve kendim üzerinde düşünmek için zamanım olacak.” diye ekledi. “Bu olay için bana çok sevgi ve destek veren hayranlardan da içtenlikle özür dilerim. Üyelerimizden, şirket çalışanlarımızdan, çeşitli tedarikçilerimizden ve yayın istasyonu yetkililerinden özür dileriz.” dedi.

Ajans SM Entertainment de resmi bir açıklama yaparak, “Lucas’ın gizlilik sorunlarından kaynaklanan endişe için özür dileriz. Saat 6’da yayınlanması planlanan “Halapeno” müzik videosu da dahil olmak üzere tüm içerikleri yayınlamayı durdurmaya karar verdik. ” dedi.

Ancak, yalnızca Çince’deki samimiyetsiz özrü üzerine eleştiriler geldi. Bunun nedeni, Lucas’ın altı yıldan fazla bir süredir Kore’de yaşayan ve mahremiyeti konusunda ihtilafa düşen bir kadınla Korece mobil mesaj alışverişinde bulunmasıdır.

Lucas’a yönelik daha fazla ifşaat devam etti. “Lucas’ın nezaketi, hayranlarına olan sevgisi sadece bir kavram. Lucas’ın hayranlarının sevgisinden yararlandığını ve onların cariyeleri olduğunu düşünerek tartışması yazılı özür ve askıya alma beyanı sürüyor.

Son zamanlarda, EXO’nun eski bir üyesi olan Çinli yayıncı Chris Wu (Woo Yi-pan), orada küçüklere cinsel saldırı suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Bu nedenle, sadece Kore’de değil, Çin’de de K-pop yıldızlarının mahremiyeti konusunda yüksek eleştiriler var. Bu yüzden bunun olmasına izin veremeyiz.

Kaynak
MoneyS

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu