K-Magazin

Aktris Hong Soo Ah, Plastik Ameliyatının Oyunculuk Kariyerinde Etkili Olmasına Yardımcı Olduğunu İtiraf Etti

Samimiyetini seviyoruz.

Aktris Hong Soo Ah, yakın tarihli bir röportajda plastik cerrahi deneyimlerinden bahsetti.

19 Nisan’da, oyuncu Xports News ile röportaj yapmak için oturdu ve burada Hong Soo Ah, plastik cerrahi deneyimi ve prosedürü hakkında nasıl hissettiği hakkında konuştu.

“Plastik cerrahi hakkında olumsuz düşünmüyorum. Bir sağlık sorununuz veya sizi rahatsız eden bir şey varsa veya fiziksel bir kompleksiniz varsa, bu sorunları iyileştirmenin iyi bir yolu olduğunu düşünüyorum. Yeni bir duygu ile yeni bir hayat yaşamak sizin için bir fırsat.”

– Hong Soo Ah

Bununla birlikte, yukarıdaki ifadesiyle plastik cerrahiyi desteklemediğini paylaştı.

“Bu, estetik ameliyatı teşvik ettiğim anlamına gelmez. Plastik cerrahi her zaman kişisel bir seçim olmalıdır. Şahsen ben plastik cerrahi kararlarımdan asla pişman olmadım.”

– Hong Soo Ah

Hong Soo Ah, daha önce canlı yayın sırasında çift göz kapağı ameliyatını itiraf etmişti. Oyuncu ayrıca, estetik ameliyatı olmadan kariyerinin azalacağını paylaştı. Radio Star’ın önceki bir bölümünde aktris, Çin’deki kariyer yolunun göz kapakları üzerinde çalışma yapıldıktan sonra genişlediğini paylaştı.

Hong Soo Ah, daha önce çift göz kapağı ameliyatından önce her zaman yardımcı roller olarak rol aldı ve bir oyuncu olarak yeteneklerini en aza indirdi. Bununla birlikte, çift göz kapağı ameliyatından bu yana, birçok Çin filminde ve drama dizisinde başrol olarak rol aldı ve Çin kariyerini fırlattı.

Hong Soo Ah, geçtiğimiz günlerde Ekim 2020’den Nisan 2021’e kadar süren 120 bölümlük bir dizi olan Kore dizisi Phoenix 2020’yi tamamladı.

Kaynak
koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu