K-Magazin

Kloud Beer, BTS V’nin İttifakının Ardından Büyük Bir Taleple Karşı Karşıya

Lotte Chilsung Beverage’ın ‘Kloud x BTS’ işbirliğinin reklamının yayınlanmasından sadece 4 gün sonra, ürün tüm dünyada çok satan bir satıcı haline geldi! V’nin karizması insanları biraya çekmekle kalmadı, kısa sürede Kloud bir ev ismi haline geldi.

V, şimdiye kadar bu çok beklenen ortaklıkta yer alan tek üye. Reklamın V versiyonunun yayınlanması, şirketlerin ‘Tükendi’ dokunuşu için ne kadar can attığını kanıtladı.

CF, piyasaya sürüldükten sonra 4 gündür Güney Kore’de trend oldu ve o zamandan beri YouTube listelerinden ayrılmadı.

İnsanlar sadece reklam filmini görsel olarak ilgi çekici bulmuyor, aynı zamanda ilgi gerçek satışlara da çevrildi ve Kloud Beer’i uluslararası pazarda büyük bir oyuncu yaptı. Bira, tüm dünyada birçok ülkede en çok satan ürün haline geldi ve Malezya’da tükenen bir ürün haline geldi.

Korelilerin de toplu olarak Kloud Birası satın aldığı görüldü ve neredeyse tüm Güney Kore ülkesi CF’nin yayınlanmasından sonra sarhoş olmaya kararlı gibi görünüyor. Hayranların “Taehyung yüzünden Bira bağımlısı olacağım!” Dedikleri bile görüldü. Birayı sevmeyenlerin bile konserve kuleleri yapacak kadar satın aldığı görüldü. Kore medyasından gelen haberlere göre, reklamcı bile V.’yi görür görmez bir ikramiye vurduğunu biliyordu.

Kloud Beer, SNS ve YouTube kanallarında çok sayıda yeni takipçi kazandı. Sadece bu da değil, CF zaten 1 milyon görüntüleme ve sayı kazandı. V’nin hipnotik bakışları ve güçlü erkekliği hakkındaki takdir yorumları, Kloud’un Instagram gönderisinin yanı sıra YouTube videosunun yorumlar bölümünü de doldurdu.

‘TAEHYUNG CF KING’, Korelilerin bira satın aldıkları video ve fotoğraflarda bir patlama yaşandıktan sonra Twitter’da da trend oldu. Güney Kore’de de ‘Kim Taehyung Satıldı Peri’ ve ‘Kim Taehyung Reklam Genius’ moda oldu.

V’nin Midas dokunuşu Kloud Beer’e yeni bir yön verdi ve işbirliği yeni başladı! Reklam Dehası’ndan daha ne beklenebilir!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu