K-Pop
Trend

BLACKPINK Yaklaşan “BLACKPINK The Movie” İçin Teaser Posterini Yayınladı

BLACKPINK, yaklaşmakta olan filmleri “BLACKPINK The Movie” için bir tanıtım afişi paylaştı!

Film, BLACKPINK’in “4+1 PROJESİ” başlıklı beşinci yıl dönümü projesinin bir parçası ve Ağustos ayında vizyona girecek.

Aşağıdaki postere göz atın!

BLACKPINK, çıkışlarının beşinci yıldönümünü kutlamak için bir film yayınlayacak!

16 Haziran’da YG Entertainment, “BLACKPINK The Movie”nin çıkış tarihlerinin olduğu Ağustos ayında dünya çapında 100 ülkede yayınlanacağını resmen duyurdu.

Film, çıkışlarından bu yana geçen beş yıl boyunca paylaştıkları anıları gösterecek olan “The Room of Memory”, farklı kişiliklere sahip dört üyenin güçlü görüntülerini içeren “Beauty” gibi çeşitli sekansları içerecek. Hayranlar için Yayınlanmamış Özel Röportaj”.

Ayrıca film, izleyicilere gerçek bir konser salonundaymış gibi canlı bir deneyim yaşatmak için “The Show” ve “In Your Area (2018)” konserlerinden beş şarkıya yer verecek.

CGV, filmi üç ekranlı bir sinema içeren ScreenX, izleyicilerin konser alanlarının yankısını ve katarsislerini deneyimlemesini sağlayan 4DX ve her iki formattan da yararlanan 4DX Screen gibi çeşitli formatlarda göstermeyi planlıyor.

“BLACKPINK The Movie”, BLACKPINK’in “4+1 PROJESİ” başlıklı beşinci yıl dönümü projesinin bir parçasıdır . BLINK’ler (fandom adı) için bir hediye ve insanların BLACKPINK’in tutkulu performansının keyfini çıkarması için bir festival mekanı.

Film için heyecanlı mısınız?

Kaynak
Soompi + Twitter

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu