MV

0back İlk çıkışını “Nothing Without You” İle Yaptı

Yeni sanatçı 0back (Young-baek), müzik kariyerine havacı bir plak şirketi olan Air Music’e eşlik ederek ciddi anlamda başlayacak.

Air Music, “0back, 20’sinde öğle saatlerinde yayınlanacak olan ‘Nothing Without You’ single’ıyla resmi olarak çıkış yapacak.” Dedi.

0back (Youngbaek), geçen yıl Temmuz ayında düzenlenen “Air Music Guest Vocal Audition” da son seçmeleri yüksek rekabetle geçen bir çaylak.

İlk olarak, Gong’un geçen yıl eylül ayında yayımlanan “Oh Sun-ji EP” albümünde yer alan “SODA” ve “Stop It” başlık şarkılarıyla sesini halka gösterdi.

O zamandan beri bu yıl Mart ayında yayınlanan “The Mean Man” e konuk vokalist olarak katılmış ve pek çok kişinin merakını uyandırmıştır.

İlk single’ı “Nothing Without You” da plak şirketinin temsilcisi Gong Nam’a şarkının yazılmasına, bestelenmesine ve yapımcılığına katılarak yardımcı oldu. Ajans, “Sensiz hiçbir şey” sevdiklerinizde hissettiğiniz tüm duyguları içermediğini söyledi.

0back’in eşsiz sofistike sesini ve rahat duygularını ortaya çıkaran bir şarkı. “Umarım 0back’in sesi indie sahnesine yeni bir hava getirir” dedi.

0back’in ilk single’ı “Nothing Without You” 20 Aralık Salı günü saat 12’de tüm müzik sitelerinde yayınlanacak.

Air Music’in resmi YouTube kanalı üzerinden de ‘Şarkı Sözü videosunu’ izleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu