K-Pop

Baekhyun Çift Milyon Satıcı Olacak!

EXO’dan (SM Entertainment) Baekhyun, solo albümüyle arka arkaya iki milyon satıcı kaydetti ve kariyerinde yedinci milyon satıcısı oldu.

Baekhyun’un 30 Mart’ta yayınlanan üçüncü mini albümü “Bambi”, yayınlanmasından bu yana sadece 20 gün içinde 1 milyon kopya aşarak toplam 1.006.835 kopya satarak (18 Nisan itibarıyla) Baekhyun’un süper gücünü “tek zirvede” olarak onayladı. solo.”

Baekhyun, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında çıkan mini albümü “Delight” ile solo albümünün ilk milyon satıcısı oldu ve Seo Tae-ji’den sonra Kore pop müziğinde ikinci milyon satıcısı oldu ve bu albüm 1 milyondan fazla satışa katkıda bulundu. arka arkaya ikinci solo albümünden.

Ek olarak, bir EXO üyesi olarak, Baekhyun’un beş albümü 1 milyon albümü zirveye çıkardı ve solo sanatçı olarak bir milyon satıcı olmaya devam etti, kariyerinde yedinci milyon satıcı oldu, sarsılmaz statüsünü ve en popülerliğini fark etti.

Baekhyun, “Öncelikle EXO-L! Hayranlara teşekkür ederim ve beni düşündüğünüzde her zaman hoş, ferahlatıcı ve ferahlatıcı iyi hislerinizin olmasını sağlamaya çalışacağım.” Seni seviyorum. “dedi.

Bu arada, Baekhyun’un mini albümü ‘Bambi’ dünya çapında 60 bölgede iTunes En İyi Albümler Listesi’nde zirveye çıkarak, Çin’deki QQ ve Cougou Music dijital albüm satış listelerinde zirveye yükseldi ve United World Chart’ın zirvesine yükseldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu