K-Pop

BTS Jungkook’un “Euphoria” Şarkısı, 60 Hafta Boyunca ABD Billboard Listesindeki En Uzun Solo Albüm. 2 Solo Şarkısı 24 hafta Eşzamanlı Sıralaması

BTS (BTS) Jungkook’un solo şarkısı “Euphoria”, K-pop’un kilometre taşını Billboard çizelgesinde 60 hafta boyunca listeleyerek sürdürüyor.

Billboard tarafından yayınlanan son listeye göre (17 Nisan 2021), Jungkook’un BTS tarafından 2018’de yayınlanan “LOVE YOURSELF An Answer” dan solo şarkısı “Euphoria” dünya dijital şarkı satış tablosunda dördüncü sırada yer aldı.

“Euphoria”, Kore idolü solo şarkılarının en uzun dönemi olan 60. hafta listesiyle ana vokalist ününe kavuştu.

Aynı zamanda Jungkook’un 2020’de yayınlanan solo şarkısı “My Time” dünya dijital şarkı satış grafiğinde ikinci sırada yer aldı. “My Time” da 57 hafta boyunca grafikte yer aldı ve herhangi bir Koreli idolün en uzun soluklu şarkısı olan ikinci sırada yer aldı.

Jungkook’un iki solo şarkısı, Dünya Dijital Şarkı Satış Listesindeki en güçlü solo gücü gösterdi ve şimdiye kadarki en uzun Kore idol solo şarkıları olan 1. ve 2. sırayı aldı. “My Time” ve “Euphoria”, Dünya Dijital Şarkı Satış Grafiğinde Kore solo şarkıları olarak birinci ve ikinci sırada yer alma potansiyelini gösterdi ve iki solo şarkı, ard arda 24 hafta boyunca aynı anda listelerde yer aldı.

Bu arada 16. sırada, Amazon’un dünyanın en büyük e-ticaret alışveriş merkezi olan ABD web sitesinin uluslararası bölümünde satışlarda “My Time” ve “Euphoria” birinci ve ikinci sırada yer aldı.

BTS Japan’ın en iyi albümü “BTS, THE BEST” den 16 Haziran’da çıkması planlanan ve Jungkook’un bestesine katılan Filmout, uluslararası satışlarda dördüncü sırada yer aldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu