K-Magazin

BLACKPINK Kore Güzellik Standardına Ne Kadar Uygun?

BLACKPINK dünyanın “dünyanın en büyük kız grubu” olarak bilinen K-pop dörtlüsü. Muhtemelen şu anda en popüler ve en başarılı K-pop kız grubu aynı zamanda bu 4 kıza çok büyük bir ilgi duyuluyor. Şimdi BLACKPINK grubundaki üyelerin kore güzellik standartlarına ne kadar uygun olduklarına bakalım.

Plastik cerrahların yaptığı bir ankete göre, Kore güzellik standardının şunları içerdiği söyleniyor:

+ Düz kaşlar

+ İnce, yüksek burun köprüsü

+ Küçük yüz

+ Soluk cilt

+ Büyük göz

+ Dolgun dudaklar

+ V Şeklinde Çene

+ 165 + cm yüksekliğinde

+ Çekik göz kapakları

Bunları aklınızda tutarak, BLACKPINK‘in her üyesinin Kore güzellik standardına ne kadar iyi uyduğunu burada bulabilirsiniz. Bunun güzelliği ölçmenin bilimsel bir yolu olmadığını unutmayın. Güzellik bakanın gözündedir ve güzellik olarak düşündüğünüz şey tamamen size bağlıdır!

1. Jisoo

Jisoo, Kore güzellik standardına en çok uyan üyedir. Halk tarafından çok sevilen geleneksel bir Kore güzelliğine sahip. Jisoo‘nun çekik göz kapakları, iri gözleri, aegyo-sal, düz kaşları, dolgun dudakları, soluk teni ve ince ve yüksek burun köprüsü vardır.

Jisoo‘nun Kore güzellik standardına uygun olmayan tek yanı boyudur. Sadece 162 cm (5’3.7 “) boyunda, yani daha kısa tarafta. Jisoo‘nun yüzüne de büyük veya küçük dememiz doğru olmaz sadece orta büyüklükte.

2. Jennie

Jennie‘nin yüzü güzel ve genç. Jisoo ile karşılaştırıldığında çekici kedi benzeri gözleri sayesinde daha şık bir görünüme sahip. Jennie Koreli olmasına rağmen, yüzü daha Batılı özelliklerinden dolayı egzotik görülüyor. Jennie’nin çekik göz kapağı, aegyo-sal, düz kaşları, küçük bir yüzü ve ince ve yüksek bir burun köprüsü var.

Jennie’nin orta büyüklükteki gözleri, kare şeklinde bir çenesi, hafif bronzlaşmış bir cildi vardır ve yüksekliği yalnızca 163 cm’dir (5’4 “).

3. Rosé

Rosé‘nin yüzü zarif ve ruhani, ancak yüz hatları Jisoo veya Jennie kadar Kore güzellik standardına uygun değil. Ancak fiziği açısından Rosé, Kore güzellik standardına en çok yakışan üye. Vücudu uzun, ince ve orantılı. Aynı zamanda 168 cm (5’6 “) uzunluğunda. Aussie idolünde ayrıca çekik göz kapakları, düz kaşlar, dolgun dudaklar, v şeklinde çene ve soluk ten vardır.

Ancak Rosé‘nin nispeten uzun bir yüzü ve daha küçük gözleri vardır. Rosé‘nin ayrıca geniş bir burnu vardır.

4. Lisa

Lisa, Batı güzellik standardına daha çok uyan güzel bir yüze sahip. Pek çok insan Lisa‘yı egzotik ve oyuncak bebek gibi güzelliği için övüyor. Lisa‘nın küçük bir yüzü, çekik göz kapaklı iri gözleri ve dolgun dudakları var. Ek olarak, Lisa 166,5 cm (5’5,5 “) boyundadır, yani ortalama boyun üzerindedir. Özellikleri çoğunlukla Batı veya Güneydoğu Asya güzellik standartlarına uygundur. Kare şeklinde bir çenesi, kısa bir burun köprüsü ve ayrıca hafif kavisli kaşlara ve geniş bir burnuna sahiptir.

Sizce Kore Güzellik Standardına en çok hangi BLACKPINK üyesi uyuyor?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu