K-DramaK-Pop

BLACKPINK’ten Rosé Billboard’un Global 200 ve Excl.”On The Ground” Olan ABD Grafikleri

BLACKPINK’ten Rosé, Billboard’un Global 200 ve Global Excl. “On The Ground” ile ABD listeleri!

Şarkıcı, solo çıkışını 12 Mart’ta tek albümü “R” ve başlık şarkısı “On The Ground” ile yaptı. Daha önce “On The Ground” adlı şarkının Billboard’un Hot 100 listesinde 70. sırada yer alarak, liste tarihindeki Koreli bir kadın solistin en yüksek dereceli şarkısı haline geldiği paylaşılmıştı.

Bunun da ötesinde, Rosé başka bir Billboard listesinde bir ilke imza attı! “On The Ground”, hem Global 200 hem de Global Excl. ABD çizelgeleri. Geçen Eylül ayında başlatılan listeler, şarkıları 200’den fazla bölgedeki akış ve satış verilerine göre sıraladı. Global 200, dünyanın dört bir yanından ve Global Excl. ABD grafiği, Amerika Birleşik Devletleri dışındaki bölgelerden alınan verileri içermektedir.

BLACKPINK aynı zamanda Global Excl. Ekim ayında “Lovesick Girls” ile ABD listesinde Rosé, hem solist hem de grup olarak listede 1 numara olan ilk sanatçı.

“On The Ground”, 12-18 Mart izleme haftasında dünya çapında 92,1 milyon yayın ve 29.000 satılarak Global 200 listesinde 1 numara oldu. Rosé’nin single albümü aynı zamanda 19,6 milyon dinleme ve dünya çapında 25.000 satılan Global 200 listesinde 29. sırada yer alan “Gone” parçasını da içeriyor.

Bu arada, “On The Ground”, Global Excl. İzleme haftası boyunca Amerika Birleşik Devletleri dışındaki bölgelerde 85,7 milyon akış ve 22,000 satılan ABD grafiği. 17.4 milyon dinleme ve 19.000’i Amerika Birleşik Devletleri dışında satılan “Gone”, 17. sırada yer alıyor.

“On The Ground” ayrıca Dijital Şarkı Satış tablosuna 10 numaradan girer ve “Gone” 15. sırada yer alır.

Rosé’ye tebrik ederiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu