K-Magazin

Park Myung Soo, BTS’i 7 Yıl Önce Reddettiğini Açıkladı

Güney Koreli şarkıcı ve sunucu Park Myung Soo, radyo programının yeni bölümünde, çaylak oldukları zamanlarda BTS’i reddettiğini açıkladı.

1990’lardan beri televizyon ve müzik alanında aktif olan Park Myung Soo, bir şarkıcı, televizyon kişiliği ve radyo sunucusu olarak zamanında çok sayıda idolle tanıştı. Son zamanlarda Park, kendisini bir BTS hayranı olarak görüyor ve onlarla işbirliği yapmak istediğini söylüyor hatta 11 yaşındaki kızının bir BTS üyesiyle evlenme hayali kurduğunu bile paylaştı.

Tüm BTS şarkıları harika ama Dynamite özellikle çok iyi. Çok modern. Merak ediyorum böyle bir şarkıyı nasıl yapabildiler iyi de söylediler. Billboard’dan da onay almalarının nedeni bu olabilir.

Ancak, Park her zaman BTS hayranı değildi. Park’ın son radyo programında Park Myung Soo bir zamanlar BTS’i reddettiğini açıkladı.

BTS’den J-Hope, Park Myung Soo’nun 2015’ten 2018’e kadar ev sahipliği yaptığı varyete programı Infinite Challenge’ın büyük bir hayranı olarak biliniyordu. Yani, grup bir havaalanında Park ile karşılaştıklarında, bir fotoğraf çekilmek istemeleri şaşırtıcı bir şey değil. Park’a göre bu olay, BTS’in dünya çapında süper starlar haline gelmesinden çok önce, 2014 civarında gerçekleşti.

Geçmişte 7 grup üyesi havaalanının tuvaletinde “Biz BTS’iz” diyerek selamladı ve benimle bir fotoğraf çekilmek istediklerini söylediler.

— Park Myung Soo

Ancak, genç çaylakların isteğini yerine getirmek yerine, Park Myung Soo onlara “Gidin buradan” dediğini açıkladı. Olay yedi yıl önce gerçekleşmesine rağmen, Park Myung Soo hala pişman olduğunu söylüyor.

Görünüşe göre BTS inanılmaz başarıya ulaştığında her şey değişti. Grup, 2018’de Love Yourself ile dünyayı adeta sallarken, Amerikan Müzik Ödülleri’nde sahne alan ilk K-Pop grubu olduktan kısa bir süre sonra, Gimpo Havaalanı tuvaletinde tekrar Park Myung Soo ile karşılaştılar.

BTS beni gördü ve hepsi “Vay canına, bu bir ünlü! dediler

— Park Myung Soo

Ancak bu sefer Park onlarla tanışmak için heyecanlıydı. Birlikte bir fotoğraf çektiklerini ve tek pişmanlığının telefon numaralarını istememek olduğunu açıkladı.

Bu, Park Myung Soo’nun BTS’e çaylak gibi davrandığı yönündeki pişmanlıklarını ilk kez dile getirmesi değil. Park Myung Soo’nun Radyo Şovunun 2017 bölümünde, “Bu çocukların bu kadar ünlü olacağını bilmiyordum. Onlarla geçmişte tanıştığımda onlara daha iyi davranmalıydım dedi.

Ama her şey için çok geç Park…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu