K-LİSTEK-Pop

Gününüze Neşe Katacak ve Size İlham Verecek 13 ATEEZ Şarkı Sözü

ATEEZ grubu aktif olmasından itibaren geçirdiği iki buçuk sene içerisinde, birçok farklı konu ve stili kapsayan çok geniş kapsamlı bir diskografi yayınladı.

Bazı şarkıları parlak ve eğlenceli sözlerle daha canlı ve neşeli olsa da, bazı şarkıları da onları dinleyen hayranları düşünceli, cesaret verici ve destekleyicidir. ATEEZ’in sözleri anlayışlı ve motive edici sözlerle doludur ve müziğini dinlemek hayranları için cesaret almak adına harika bir araçtır.

Burada sizlerle paylaşacağımız listede derin, düşünceli, cesaret verici veya ilham verici sözlere sahip 13 şarkılarını içeriyor. Unutmayın burada paylaşacağımız şarkı kısımları yalnızca harika bütünü oluşturan kısımlar. Eğer şarkıları dinlemediyseniz dinlemenizi tavsiye ederim.

1. “One Day at a Time”

Grup ilk albümleri devam eden küresel salgın sırasında yayınlandı. Şarkı, içinde yaşadığımız gerçekliğin zorluklarını, birbirimizden ayrı olmayı ve bunun getirdiği yalnızlığı eleştiriyor, ancak ATEEZ’in cesaret ve sevgi sözleri, her şeyin sonunda her şeyin yoluna gireceğini gösteriyor. Bu şarkıdan sadece birkaç satır ilham seçmek zor, çünkü bunların hepsi dinleyiciye sıcak bir kucaklaşma gibi geliyor.

If you wanna hide
You’re losing your mind
You gotta lean on somebody
I’ll be that somebody for ya
Thousand miles, it don’t matter
When you’re feeling under pressure
Say the word, I’ll be there.

Çeviri : Eğer saklanmak istiyorsan Aklını kaybediyorsun Birine yaslanmalısın Senin için o kişi olacağım Bin mil, önemli değil Baskı altında hissettiğinde Söyle, orada olacağım.

One Day at a Time

2. “Utopia”

Yol boyunca karşılaştığınız zorluklara rağmen hayallerinizi kovalamaya devam etmek için ilhama ihtiyacınız varsa, “Utopia” dinlemek için harika bir şarkı! Hem cesaret verici sözler hem enerjik vuruş hem de çarpıcı vokaller, herkesin aklına koyduğu şeyi başarabilmesi için harika bir motivasyon parçası.

Even if everyone laughs because it’s a dream
I cannot stop, the truth to me is that
We can touch utopia
We can reach there, utopia.

Çeviri : Herkes bir rüya olduğu için gülse bile Duramam, bana göre gerçek şu ki Ütopyaya dokunabiliriz Oraya ulaşabiliriz.

Utopia

3. “WIN”

“WIN”, “Ütopya” dan daha heyecanlı ve enerjik olmasına rağmen, dinleyiciyi cesaretlendirmek için dinlenilecek başka bir şarkı! Adından da anlaşılacağı gibi, şarkının sözleri, yolunuza çıkabilecek her şeye rağmen savaştığınız şeyi başarmaktan ve bu zorlukları kendinizi daha da ileriye taşımak için itici güç olarak kullanmakla ilgili.

The waves are stopping you?
Just split through them
The wind blows hard?
Fly with that wind.

Çeviri : Dalgalar seni durduruyor mu? Sadece onları ayır Rüzgar sert mi esiyor? O rüzgarla uçun.

WIN

4. “Celebrate”

“Celebrate”, ATEEZ’in en yeni albümü ZERO: FEVER’in bir parçası. Parçanın temel mesajı, kendinizi ve tüm benzersizliğinizi kutlamakla ilgili. Başkalarının sizin hakkınızda söylediklerine veya düşündüklerine rağmen, siz benzersizsiniz ve bu kutlamaya değer!

Celebrate for you
Celebrate for you, you, you, you
For being born and living as you
We celebrate, we celebrate for you.

Çeviri : Kendini kutla kendin için kutla, sen, sen, sen Doğduğun ve kendin gibi yaşadığın için kendini kutla.

Celebrate

5. “Sunrise”

ATEEZ’in üyeleri zorluklardan nasibini aldı ve sözlerinde onlarla yüzleşmekten korkmuyorlar. “Sunrise” da karanlıkta hissettiklerini paylaşıp birinin kendilerine yardım etmesini istiyorlar. Aynı zamanda, cesur bir yüz takıyorlar ve ilerlemeye devam etmek için kendilerini teşvik ediyorlar.

Just keep it up
So everyone can see
Just keep it up more
For the world to hear
Just keep it up
Sometimes I don’t feel like it
But I just keep it up.

Çeviri : Sadece devam et Böylece herkes görebilir Sadece daha fazla devam et Dünyanın duyması için Sadece devam et Bazen öyle hissetmiyorum Ama ben devam ediyorum.

Sunrise

6. “Promise”

“Promise”, ATEEZ’in karanlık ve zor zamanlarında bile hayranlarının her zaman yanında olma vaadinden bahsediyor. Hayatta sıkıntılar ve zorluklar olsa da, üyeler ATINY’lere ışık olmak ve onları o karanlık zamanlarda yönlendirmeye yardımcı olmak istediklerini anlatıyorlar.

We are going to go, someday we’ll reach
Flowers will fall and darkness will swallow you
But I will light the light
There’s gonna be a new bud
The light will cover us at this moment.

Çeviri : Gideceğiz, bir gün ulaşacağız Çiçekler düşecek ve karanlık seni yutacak Ama ışığı yakacağım Yeni bir tomurcuk olacak Işık bizi kaplayacak.

Promise

7. “Better”

Bir kez daha ATEEZ, ayaklarınızın üzerinde durmanın zor olduğu zamanlarda ilerlemenin bazen ne kadar zor olabileceğini anlatıyor “Better” şarkısı ile. Bazen, bir hayale doğru yarışmak yerine, işleri yavaşlatmak ve bir ayağını diğerinin önüne koymak çok da kötü değildir.

We know we’re getting better, better, ​better
Don’t worry nothing matter, matter, ​matter
It’s okay to be disheartened, don’t stop, that’s fine
We know we’re getting better, better, better.

Çeviri : Daha iyi, daha iyi, daha iyi hale geldiğimizi biliyoruz Endişelenme hiçbir şey önemli değil Hayal kırıklığına uğramak sorun değil, durma, sorun değil Daha iyi, daha iyi, daha iyi hale geldiğimizi biliyoruz.

Better

8. “Time Of Love”

ATEEZ’in en yeni albümünden bir başka şarkı olan “Time of Love”, bazen nefret ve zorluklarla dolu görünebilen dünyadaki mevcut düzene bakıyor. Sözler dinleyicilerini birbirlerini sevmeye teşvik ediyor, çünkü hiçbirimiz mükemmel değiliz ve hepimizin hayatında aşka ihtiyaç var.

Say no to hate, no, no, no, no
We need love, we need love
Say no to jealousy, no, no, no, no
We the same, we born in love
We can’t be perfect
Everybody needs somebody.

Çeviri : Nefrete hayır de, hayır, hayır, hayır, hayır Aşka ihtiyacımız var, aşka ihtiyacımız var Kıskançlığa hayır de, hayır, hayır, hayır, hayır Biz aynıyız, aşk içinde doğduk Mükemmel olamayız Herkes birine ihtiyaç duyar.

Time of Love

9. “Stay”

ATEEZ’in TREASURE döneminin ortasında, şarkılarının çoğu macera ve keşifle ilgiliydi ve “Stay” de bu hikayenin bir parçası. Şarkı, nereye giderlerse gitsinler, ATINY’ler yanlarında olduğu sürece ATEEZ’in her yerde maceraya atılabileceğinden bahsediyor.

No matter where you look
You have become the inspiration for these lyrics
Stay with me
When I’m not by your side
When the illusion is empty
I’ll let you see and hear me.

Çeviri : Nereye bakarsan bak Bu şarkı sözlerinin ilham kaynağı oldun Benimle kal Senin yanında olmadığım zaman İllüzyon boş olduğunda Beni görmenize ve duymanıza izin vereceğim.

Stay

10. “Light”

“Light” da ATEEZ, karanlıkta parlak bir ışığa ulaşmaya çalışmak hakkında sözler var ve ATINY’ler olan ışığa ulaştıklarında birlikte pırıl pırıl parlayabileceklerini biliyorlar.

You know we exist only
Make each other brighter
Let it shine
You and me right now
I hope you get a little more shine this way.

Çeviri : Sadece var olduğumuzu biliyorsun Birbirinizi daha parlak hale getirin Bırak ışıldasın Sen ve ben tam şimdi Umarım bu şekilde biraz daha parlarsın.

Light

11. “Wave”

“Wave”, ATEEZ’e bir müzik şovu kazandıran ilk şarkıydı. Şarkı sadece dinlemek için eğlenceli değil, aynı zamanda sözler de ilham verici. Macera dolu TREASURE temasına ayak uyduran şarkı, halihazırda üstesinden geldiğiniz şeyin başarıldığını hissetme mesajını parlak bir şekilde duyuruyor ve dinleyicileri onlarla birlikte ilerlemeye teşvik ediyor.

If this moment is our wave
Don’t be afraid, face it with more strength
Because we’re hotter than anyone else under the sun.

Bu an bizim dalgamızsa Korkma, daha güçlü bir şekilde yüzleş Çünkü güneşin altındaki herkesten daha ateşliyiz.

Wave

13. “Thank U (Friend)”

“Thank U (Friend)” aslında Hongjoong tarafından üye ve arkadaşı Seonghwa için yazılmış bir şarkıydı, ancak değer verdiği birine olan sevgisini ve minnettarlığını ifade etmek isteyen herkese anlamlı bir mesaj olabilir. Şarkı sözleri güzelce yazılmış.

Thank you
Thank you for being able to walk by your side
Thank you because we can depend on each other on this tough world
In the event of a typhoon
When the rain is heavy and the wind rises
You and me, you and me
It’s always the two of us.

Teşekkür ederim Yanınızda yürüyebildiğiniz için teşekkür ederim, çünkü bu zorlu dünyaya güvenebiliriz Bir tayfun durumunda Yağmur şiddetli ve rüzgar yükseldiğinde Sen ve ben, sen ve ben Her zaman ikimiz.

Thank U (Friend)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu