K-PopMV

Rosé, -R- Albümünde Neden Tamamen İngilizce Sözler Kullandığını Açıkladı

12 Mart’ta Rosé, ilk solo tekli albümü “-R-” için küresel bir basın toplantısında merak edilen soruları yanıtladı.

Rosé ilk olarak BLACKPINK’teki ilk çıkışından 5 yıl sonra ilk solo albümünü yayınlaması hakkındaki düşüncelerini paylaştı:

“Bu benim ilk solo albümüm olduğu ve çok uzun süredir hazırlandığım için çok gerginim. Hazırladığım albümü hayranlara gösterebilme düşüncesi de beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Tüm Blink’lere sabırla bekledikleri için minnettarım ve umarım beğenirsiniz.”

Rosé’un cevapladığı sorulardan biri de şuydu: Rosé’un ilk solo tekli albümünde iki parça yer alıyor: “On The Ground” ve “Gone” bu iki parça neden “-R-” için seçildi?

“Bazen bazı şarkıları kaydederken onları kaderinmiş gibi hissediyorsun. 2 yıl önce kaydettiğim “Gone”da da bu yaşanmıştı. O anı unutamıyorum. Kaydı bitirdikten sonra Teddy oppa’ya şarkıyı ne kadar sevdiğimi söylemeyi bırakamadım ve sürekli dinledim. Uzun zaman boyunca herkesle paylaşmak istedim. Doğal olarak iki şarkı da seçildi, bu kaderdi.”

Ayrıca Rosé, her iki şarkının da neden tamamen İngilizce şarkı sözleri içerdiğini açıkladı.

“Her şarkının kendisine en çok uyan bir dili vardır. Çıkış parçasına hangi dilin daha çok uyacağı konusunda çok düşündüm ve sonunda İngilizce’ye karar verdim. İngilizce sözler olmasının hayranları hayal kırıklığına uğratacağından endişeleniyordum ama aynı zamanda onlara tamamlanmış ve benim tatmin olduğum en iyi şarkıyı sunmak istedim.”

Henüz Rosé’un “On The Ground” şarkısını dinlemediyseniz bu yazıyı mutlaka okuyun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu