K-DramaK-Magazin

Aktör Jo Byung Kyu’nun ‘Burning Sun Skandalı’na karışan insanlarla arkadaş olduğu haberi yalan çıktı

Aktör Jo Byung Kyu, son zamanlarda lisede okul zorbası olduğuna dair bir dizi söylentiye karışmıştı, ancak söylentilerin doğru olmadığı olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre bu kötü niyetli söylentiler, aktörün son dizisi ‘The Uncanny Counter’ın başarısıyla beraber onu hedef alan ard niyetli saldırılar.

Kötü niyetli dedikodulardan bir diğeri de, halktan büyük ilgi gören bir söylenti – Jo Byung Kyu’nun Seungri’ye ve “Burning Sun Skandalı” na karışan şahıslara yakın olduğu söylentisi.

Tartışma, bir netizenin çevrimiçi bir toplulukta Jo Byung Kyu’nun Seungri’nin yakın bir tanıdığı olduğunu iddia eden bir gönderi yayınlaması ve ikilinin bir restoranda başka tanıdıklarıyla birlikte bir fotoğrafını paylaşmasıyla başladı.

Ancak bu söylentinin de yanlış olduğu kanıtlandı ve fotoğrafın, aktörün tesadüfen bir restoranda Seungri ile tanışması sırasında çekildiği ortaya çıktı.

Sports TV News’e göre fotoğraf 18 Şubat’ta yayınladı , ancak fotoğrafın Ocak 2019’da çekildiği kanıtlandı.

‘Happy Together’da rol almadan önce Jo Byung Kyu, prodüksiyon ekibiyle bir ön röportaj yaptı ve herhangi bir ünlü tanıdığı olup olmadığı soruldu. Bu röportaj sırasında, yapım ekibi personeli oyuncuya Seungri ile olan o fotoğrafı da sordu.

O sırada Jo Byung Kyu, “Tanışmıyorduk, ancak bir restoranda karşılaştık. Beni ‘SKY Castle’ dizisindeki kişi olarak tanıdı ve benimle bir fotoğraf çekmek istedi. Ben d onlarla bir fotoğraf çekildim.”

Bu fotoğrafla ilgili gerçeği bilen ve Jo Byung Kyu’nun ‘The Burning Sun’ üyelerine yakın olduğuna dair kötü niyetli söylentinin yanlış olduğunu kanıtlayan birçok prodüksiyon ekibi üyesi var.

Bu arada, Jo Byung Kyu’nun bir okul zorbası olduğuna dair çeşitli kötü niyetli söylentiler de vardı, ancak tanıdıklarının ve sınıf arkadaşlarının çoğu öne çıkarak söylentilerin yanlış olduğunu netizenlere kanıtladı.

Şu anda Jo Byung Kyu’nun ajansı HB Entertainment, kötü niyetli söylentileri yayan herkese karşı katı yasal işlem başlatmayı planlıyor. Ajans, “Kötü niyetli söylentilere karşı sıkı yasal işlem yapma konusunda kararlılığımızı sürdüreceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu