K-LİSTE

Sektördeki Devler: Boylarıyla Sizi Şaşırtacak 6 Yıldız

İşte boyları 190 cm’den (6’3 “) fazla olan altı yıldız. Yükseklikleri sizi şaşırtacak. Onları görmek için yukarı bakmalısınız.

1. Lee Kwang Soo

Lee Kwang Soo, 190 cm boyunda (6’3 “) ‘Running Man’de herkesin beklentilerini aştı! Aslında, Lee Kwang Soo boyunun uzunluğu nedeniyle Giraffe “lakabını kazandı.

2. SF9’s Rowoon

Göz kamaştırıcı güzelliğiyle kutsanmış SF9’dan Rowoon, uzun boyuyla da ünlü. Grubun geçmişte JTBC’nin ‘Idol Room’da görünmesi sırasında, Rowoon’un aslında 190.5cm (6’3 “) boyunda olduğunu açıkladı! İki dizide rol alan ve idol olarak aktif olan Rowoon, çok yönlü görünümüyle hayranların kalbini kazanıyor. .

3. Lee Ki Woo

On milyon dolarlık gülümsemesiyle tanınan oyuncu Lee Ki Woo, uzun boyuyla kadınların kalbini kazanıyor. Profilinde belirtildiği gibi Lee Ki Woo 190cm (6’3 “) boyunda. Lee Ki Woo, geçtiğimiz günlerde ’18 Again ‘dizisindeki rolüyle dikkat çekti.

4. Julien Kang

Julien Kang 191 cm (6’3 “) boyunda ve mükemmel bir vücuda sahip, bir model olarak görev yapabilecek kadar kusursuz bir vücut. Julien Kang, kaslı vücudu ve uzun boyuyla gurur duyuyor. Daha önce, bir fotoğrafının ardından manşetlere çıktı. Babası Koreli, annesi Fransız.

5. Yoon Kyun Sang

Yoon Kyun Sang da son derece uzun. Geçmişte SBS’nin “Access Showbiz Tonight” programında yer aldı ve 192 cm (6’3.6 “) boyu ile insanları şok etti.

6. Seo Jang Hoon

Bir televizyon ünlüsü ve eski bir profesyonel basketbol oyuncusu olan Seo Jang Hoon, hoş kişiliği ve dürüst konuşma tarzıyla seviliyor. 207 cm (6’9 “) boyunda, ki bu basketbol oyuncuları için bile uzun! Seo Jang Hoon şu anda cazibesini JTBC’nin ‘Knowing Bros’, SBS’nin ‘My Little Old Boy’ ve KBS Joy gibi projelerinde görünerek gösteriyor .

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu