K-Drama

SBS-TV Cuma Dizisi “Penthouse”olacak. 4 Haziran’da 3. sezonun ilk bölümünü İçin Duyurdu.

3. sezonda izlenecek ana nokta, Shim Soo-ryun (Lee Ji-ah) ile Ju Dan-tae (Um Ki-joon) arasındaki hesaplaşma. Shim 2. sezonda huzura kavuştu, ancak Logan Lee’nin (Park Eun-seok’un canlandırdığı) Ju Dan-tae üzerindeki öfkeyi körükleyen patlamasına tanık oldu.

Ju Dan-tae’nin karşı saldırısı da tahmin edilemez. O da hapishanede başka bir hile yaptı. Hapishaneden kaçacağını ima etti. Spekülasyon, Judantae’nin Logan Lee’nin saldırısının arkasındaki suçlu olduğunu ortaya koydu. Hangi vahşetlerin işleneceğini tahmin etmek imkansız.

Yeni yüzler de dramatik bir bükülme sunuyor. Aktörler Park Ho-san ve On Joo-wan ilk olarak 2. sezonun son bölümünde göründü. 3. sezonda öne çıkmayı ve yeni bir dalga yaratmayı planlıyor.

3. sezonda tüm gizemler çözülecek. Yapım ekibi, “Çarpık arzularla boyanmış karakterlerin nasıl bir sonla karşılaşacağını görmek için lütfen sonuna kadar bekleyin.” Diye ekledi.

“Penthouse”, hem 1. sezon hem de 2. sezonda 20’li yılların sonunda yüksek reyting aldı. 3. Sezon 12 bölümden oluşuyor. Program değiştirildikten sonra sadece Cuma günü yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu