K-Magazin

Bir netizen (G) I-DLE’dan Soojin tarafından okulda zorbalığa uğradığını iddia etti

21 Şubat’ta, (G) I-DLE üyesi Soojin’e karşı okuldaki ilk zorbalık gönderisinin manşetlere çıkmasının ardından, bir netizen daha çevrimiçi toplulukta kendi gönderisini oluşturmaya karar verdi.

Netizen’in gönderisinde, iddialarının “kanıtı” olarak okula devam dosyalarının bir kopyasını yüklediği için birçok takipçi için endişeye neden oldu. İsimleri, fotoğrafları ve kimlik numaraları gibi en önemli ayrıntılardan bazıları gizlenmiş olsa da, netizenler dosyanın hala kişiyi izlemeye çalışan herhangi birinin kimliğini kolayca ortaya çıkarabileceği kadar yeterli bilgiyi açığa çıkardığından endişeliydi.

(koremagazin, gizlilik amacıyla belgeyi bulanıklaştırdı.)

Yayınlarında, ‘C’ Wawoo Ortaokuluna gittiğini, ancak Soojin ile aynı sınıfta olmadığını iddia etti. Ancak ‘C’ye göre, Soojin, okulun arka kapısının dışında durması ve birçok çocuğu durdurması ve paralarını uygunsuz şekilde alması nedeniyle okuldaki herkes tarafından tanınıyordu. ‘C’, Soojin’in sık sık bunu yaptığını ve çocuklardan para çaldığını söyledi.

Daha sonra ‘C’, Soojin’in birkaç kez okul içerisinde sigara içerken yakalandığını ve okuldan uyarı notu aldığını da hatırlattı.

Başka bir olayda, ‘C’, Soojin’in kendisinden ‘The North Face’ ceketini çalmaya çalıştığını iddia etti. ‘C’, Soojin’e paltosunu vermeyi reddettiğinde, Soojin’in ‘C’ yi tokatladığını ve yanağında “tırnak izleri” bıraktığı iddia etti. Daha sonra Soojin, mürekkepli kalemle “C” nin ceketini çizerek “C” yi “rahatsız etmeye” devam etti.

‘C’ kısa süre sonra bu olayları ailesine itiraf etti ve sonunda Wawoo Ortaokulundan ayrıldı.

Son olarak, ‘C’ çevrimiçi topluluk gönderisini hiçbir şekilde kaldırmayacağını yazdı ve gönderisinin siteden kaldırılması durumunda, bunun ya sitenin gönderiyi silmesinden ya da Cube Entertainment’ın harekete geçmesinden kaynaklanacağını vurguladı.

Konu hakkında senin düşüncelerin neler? Yorumlarda bizimle paylaş.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu