K-Drama HaberleriK-Magazin

Okul Şiddeti Tartışması Nedeniyle Çalışmayı Bırakan Aktris Ji-soo, Ajansıyla Olan Özel Sözleşmesini Feshetti

Ajans Keyeast, 27’sinde, sonunda Jisoo ile karşılıklı anlaşma çerçevesinde sözleşmeyi feshetmeye karar verdiğini söyledi.

Bu gün, Jisoo duygularını sosyal medya aracılığıyla ifade etti. “Son pozisyonumdan bu yana hayatımı yansıtmak için zamanım oldu” dedi. “Yanlış davranıştan zarar görenleri ve bir oyuncu olarak bana güvenen ve beni destekleyen birçok insanı incittiğim için gerçekten üzgünüm.” dedi.

Özrünün önsözünde, yanlış bilgilerin yayılmasına karşı yasal işlem başlattığını söyledi. Konu haksız kısmı cinsel saldırı iddialarıydı. Birçok anonim topluluğun, yanlış gerçekler de dahil olmak üzere bir dizi gönderi bıraktığı ve kaçınılmaz olarak bunlara karşı yasal işlem başlatmaya karar verdiği bildirildi.

Daha önce Mart ayında okulda şiddet faili olarak anılan Ji-soo, bunu kabul etti ve göründüğü KBS2’nin “Moonrise River” programından indi ve kendi üzerine düşünmek için zamanı oldu. Sonunda, “Geçmişimi düşünmeye devam edeceğim ve yasal yanıtın dışında daha iyi bir insan olmaya çalışacağım” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu