Uncategorized

Kim Yeon Kyung X Kim Soo Ji X Yang Hyo Jin, Milli Takımın Son Maçını Hatırlıyor

Emekli olduklarını açıklayan voleybol takımı üçlüsü, son maçı bitirme konusundaki düşüncelerini dile getirdi.

22 Eylül’de yayınlanan MBC’nin eğlence programı “Radio Star”, Tokyo Olimpiyatları voleybol milli takımı Kim Yeon Kyung, Kim Soo Ji, Yang Hyo Jin, Pyo Seung Joo ve Jung Ji Yoon’u konuk etti.

Sunucular Kim Yeon Kyung’a, “Bütün oyuncular Sırbistan’dan önce ve sonra ayrılıp boş sahaya baktığında nasıl hissettin?” diye sordu. Kim Yeon Kyung, “Ülkeyi söylediğim andan itibaren, bunun son kez olduğunu düşündüm.” dedi. “Ve şu ana kadar ulusal üniversite hayatım bir film gibi geçti. Sanırım her şeyin bittiğini sanıyordum.” diye itiraf etti.

Ahn Young Mi, “Olimpiyatlar için her dört yılda bir gözyaşı döktüğünü duydum.” dediğinde, “Sırbistan’a karşı oynanan maçtan sonra ilk kez medyanın önünde ağladım. Genelde ağlamam ama ben ağladığımda muhabirler de benimle birlikte ağlardı.” dedi.

Kim Soo Ji’de milli takımdan emekli olmasıyla ilgili duygularını dile getirerek, “Maça hazırlanırken diğer maçlarla aynı olduğunu düşünüyordum.” diyerek, “Maç sırasında her puan kayıptı. ” dedi.

Yang Hyo Jin, “Pek düşünmedim ama milli marşı söyledim ve sonra bunun son oyun olduğunu düşündüm.” dedi ve ekledi, “Aklım sakinleşerek oynadım. Kaybediyorduk, ablam (Sunbae) beni zorluyor ama biterken bile sakin kalıyordu. Sanırım milli takımın bu skorla biteceğini kabul ettik.” dedi.

Öte yandan, Yoo Se Yoon tarafından “Milli takımdan nasıl emekli olunur?” diye sorulduğunda.; Kim Yeon Kyung, “Niyetimizi ifade ettiğimiz ve derneğe saygı duyduğumuz bir form ile oluyor.” dedi. Bunu duyan Kim Soo Ji başını eğerek, “Başkanla görüşecek bir şeyi olduğu için niyetini iletti, ama emeklilik makalesi yayınlansa bile ben ve Hyo Jin’in hiçbir cevabı yoktu.” dedi.

Buna yanıt olarak Kim Yeon Kyung, “Şu anda belirsizler, gelecek yıl Asya Oyunları var.” diyerek, ikisinin Asya Oyunlarına katılımını ima ederek “Hala oynayabiliriz.” dedi. Yang Hyo Jin, “Dışarı çıkmamasını söyleyen tek kişi bendim.” dedi ve Kim Yeon Kyung, “Çünkü Yang Hyo Jin’in hala emeklilik puanları var.” dedi.

Kaynak
Herald Pop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu