K-DramaK-Magazin

Yoon Yo-jung En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü’nü kazandı.

Aktris Yoon Yo-jung, Amerika’da 26 Nisan’da düzenlenen 2021 Akademi Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü’nü kazanarak tüm dünyadan büyük ilgi gördü. Oscar kazanan ilk Koreli aktör ve ikinci Asyalı aktör.

Yoon Yo-jung’un ödülü kadar kabul konuşması da dikkat çekti. Ödülü kazandıktan sonra Yoon Yo-jung, “Benim adım ‘Yo Jung-yoon’ dedi. “Hepinizi affedeceğim” dedi mizahla, “Rekabete inanmıyorum. Çocukluğumdan beri pek çok harika oyunculuk izleyen Glenn Close’u nasıl yenebilirim? Farklı bir karakteri oynayan her kişi kazanır. Bu bir yarışma değil, sanırım şanslıydım.” dedi. Dokunaklı kabul konuşmasıyla dikkat çekerek, “Koreli aktöre iyilik yapan Amerikalılar sayesinde” dedi.

Ayrıca yerel yayıncılar ve film endüstrisi, Yoon Yo-jung’un ödülünü kutlamak için özel programlar veya sergiler planlayarak yanıt veriyor. KBS, Yoon Yo-jung’un 56 yıllık çalkantılı oyunculuk hayatına ışık tutmak için “Belgesel Yoon Yo-jung” u kurdu ve Kore Film Arşivi, Yoon Yo- Jung’un 1971’deki ilk filmi “The Maid” de dahil olmak üzere filmleri koruma altına aldı.

Yoon Yo-jung, esprili bir genç duygusu ve “Yoon Restaurant” ve “Yoon Stay” gibi eğlence şovlarında benzersiz doğrudan konuşması olduğu için genç nesle dostça bir imajı olan bir aktris. Dikkat, Yoon Yo-jung’un 75 yaşında tekrar yeşeren gelecek hamlelerine odaklanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu