K-DramaK-Magazin

Lee Sung Kyung’un Yaklaşan Rom-Com K-Dramasi ile Oyunculuğa Geri Dönüş Yapacağı Bildirildi

Lee Sung Kyung geri dönüyor.

Aktris Lee Sung Kyung’un yaklaşan romantik komedi K-Drama Shooting Star’da başrol oynayarak geri dönüş yapacağı bildirildi.

Ilgan Sports’tan özel bir habere göre Lee Sung Kyung, Shooting Star’da başrolle K-Drama’ya geri dönüş yapacak. Shooting Star, gökyüzünde yıldızlar gibi görünen ünlülerin hikayesini, ünlülerin parlamasını sağlamak için perde arkasındaki insanların kan, ter ve gözyaşlarını anlatan bir K-Drama.

Bu türdeki önceki çalışmalar ünlüler ve yöneticilerine odaklanırken, Shooting Star, halkla ilişkiler, gazeteciler ve takım yöneticileri gibi eğlence endüstrisinin diğer alanlarına odaklanacak.

Lee Sung Kyung, Star Force Entertainment’ta halkla ilişkiler ekibinin ekip lideri Oh Han Byul rolünü oynayacak. Olağanüstü konuşma becerilerine ve mükemmel kriz tepkilerine sahiptir. Eğlence endüstrisinde, takma adı “akılda kalıcı yazı kraliçesi” dir, çünkü okuyucuları doğru kelimelerle nasıl “bağlayacağını” bilir. Parlak gözleri ve güvenilir sesiyle, diğer ajansların oyuncuları ve yöneticileri de endişelerini paylaşmak için ona gelir.

Rolü kabul ederse, Lee Sung Kyung’un Ocak 2020’de “Dr.Romantik 2″den bu yana ilk çalışması olacak. Shooting Star, Choi Young Woo tarafından yazıldı ve “Come to the Witch’s Restaurant”ta çalışan Lee Soo Hyun tarafından yönetilecek. Yayın tarihi henüz açıklanmadı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu