K-Magazin

SEVENTEEN “GOING SEVENTEEN” İçin Spoiler Verdi

SEVENTEEN’den Wonwoo, THE8, Mingyu ve Jeonghan, Cosmopolitan Kore dergisine bir röportaj verdi. Röportajda GOING SEVENTEEN’in popülaritesine yönelik duygularını paylaştılar ve yeni sezon için harika bir spoiler verdiler.

Bilmeyenler için GOING SEVENTEEN, her üyenin özgün fikirlerine göre bölümler yayınlayan SEVENTEEN grubunun varyete şovudur. O bölüm için fikirleri seçilen üye o bölümün de sunucusu olur.

Varyete şovu yıllar içinde başarıdan başarıya koştu ve dört üye şovun popülerliği konusunda ne hissettiklerini paylaştı.

SORU: GOING SEVENTEEN, 100 milyon görüntülemeyi aştı ve her bölüm için YouTube’un Trendler bölümünde yer alacak kadar popüler hale geldi. Görüntülenme sayısı bunu zaten kanıtlıyor, GOING SEVENTEEN popülaritesinin ve SEVENTEEN’in değerinin farkında mısınız?

“Bence “GOING SEVENTEEN” in bu kadar yüksek bir görüntüleme sayısına sahip olmasının ve trend olan videoların en üstünde yer alabilmesinin nedeni, YouTube’daki herkesin kolayca erişebilmesi. Ama daha fazla insan bana “GOING SEVENTEEN” ı izliyorum dedikçe, birçok insanın içeriğimizi izlediğini anlıyorum. Ve bu bana üyelerin ve çalışanların bir plan, filme ve kurgu için beyin fırtınası yapmak için harcadıkları zamanın boşa gitmediğini hissettiriyor.”

— Wonwoo
Wonwoo ve THE8

Mingyu, şovun, çalışanların başlangıçta komik olmayan şeyleri komik bir şeye dönüştürmedeki büyük yetenekleri sayesinde başarılı olduğunu ekledi.

“GOING SEVENTEEN’in çalışanları komik olmayan kısımları bile alıp komik bir şeye dönüştürebildiler. Kişiliğimizi iyi anlıyorlar ve her üye için güzel görünen alt başlıklar koyuyorlar. Bence tüm bu unsurlar bir arada sinerjimizi yaratıyor.”

— Mingyu
Mingyu

Açıkçası, varyete şovu oldukça popüler ve Carat’lar daha fazlasını bekliyor! Şovun başlangıçta 3 Mart’ta başlaması planlanırken, yeni sezon ertelendi. Yüksek beklentiden dolayı SEVENTEEN, izleyiciler için küçük bir spoiler yayınladı.

SORU: Ben (Cosmopolitan röportajcısı) yaklaşan “GOING SEVENTEEN” 2021’i dört gözle bekliyorum. Spoiler perileri olarak, gelecek sezonun bölümlerinden önce şımartılabilecek herhangi bir hazır içeriğiniz veya herhangi bir bilgi var mı?

Son zamanlarda, biz …

— Jeonghan
Jeonghan 

Jeonghan tam spoiler verecekken Mingyu’nun komik tepkisiyle spoiler’ı veremedi. Mingyu “Gerçekten spoiler mı veriyorsun?” dedi.

“Genel olarak ifade etmek gerekirse, çıta gerçekten büyüdü. Önceki sezondan bile daha büyük.”

— Mingyu

Jeonghan daha spesifik bir spoiler paylaştı ve bu kesinlikle Carats’ların tahmin etmesi gereken bir şeydi.

Bu sefer GOING SEVENTEEN kavramı, “Sözlerine dikkat et”. Bu cümlenin ne anlama geldiği hala bir sır, ancak lütfen dört gözle bekleyin.

— Jeonghan

Kaynak
Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu