K-Magazin

BTS’den Jimin, yeni Yıl özel Idol Star Atletizm Şampiyonası Onur Listesi’nde örnek teşkil eden atlet olarak övüldü

Jimin çok hızlıydı.

‘Idol Star Atletizm Şampiyonası’ veya ‘ISAC’: Onur Listesi geçtiğimiz 11 ve 12 Şubat’ta iki bölüm halinde özel bir talk show’da yayınlandı. Özel talk show, standart ISAC etkinliği yerine, en unutulmaz anlara geri döndü.

BTS’nin ana dansçısı ve baş vokalisti Jimin, Yeni Yıl özel ISAC: Hall of Fame’inde yaptığı şeylerden bahsedildi. BTS’in ISAC’da 400M bayrak yarışlarında ilk koşucusu olarak koşan Jimin’in kısa bir video klibi oynatıldı. Sunucu Jun Hyun Moo’ya göre, “Jimin hızlıydı. Çok hızlıydı. BTS’nin stratejisi, Jimin’i her zaman ön plana çıkarmaktı. ” “Benim için en etkileyici şey Jimin’in başlangıçta çok hızlı olmasıydı. Arkadaki koşucular yetişmeye çalıştı ama bu onlar için çok zordu.

BTS; 2015, 2016 ve 2017 yıllarında üst üste 3 yıl 400 metre erkek bayrak yarışını kazanarak ISAC’ta efsanevi anlar yaşadı ve yaşattı. Bu 3 yıl boyunca, BTS’in 4 kişilik ekibinin kompozisyonları biraz değişmiş olabilir, ancak Jimin her zaman ilk koşucu olarak sahaya çıktı. Jimin her zaman grubun birinci koşucusu olarak kaldı.

Bir Kore çevrimiçi topluluğunda, bazı netizen yorumları şöyle:

-“Jimin’in özü güçlü ve gücü o kadar iyi ki yavaşlamayacak ve virajlarda bile daha hızlı koşmaya devam edecek. Jimin gerçekten inanılmaz bir şey. “

-“Jimin gerçekten güçlü kaslara sahipti ve dengesini korudu.”

-“Jimin sporda gerçekten çok iyi ve uzun süredir bu alanda bulunan bir kişinin aksine, temel becerileri ve duruşu çok havalı”

-Jimin’in koşusu çok havalı.

“Jimin was really fast and very stable.”

Jimin, 400 metre bayrak yarışının dışında, 2014 yılında ISAC’a ilk katılımlarında gümüş madalya kazandı. O etkinlikte futsal takımında oynuyordu. Futsal, kapalı alanda oynanan bir futbol oyunudur.

Jimin ayrıca ISAC’ta yüksek atlama ve okçuluk gibi diğer oyunlara da katıldı.

Geçtiğimiz günlerde, bir MBC Radio Star yazarı, ISAC’ın yapım ekibinin, Jimin’in 2016’da bir kadın idolün popülerlik oylamasını ezici bir oyla kazandığında çok şaşırdığını açıklamasının ardından dikkat çekti.

Jimin, sadece şarkı söylemede, dans etmede ve sahne performansı göstermede değil, spor ve dövüş sanatları gibi diğer birçok alanda da çok başarılı olduğunu kanıtladı. Jimin’in futbol, ​​basketbol, ​​bilardo, Kendo ve Tekvando gibi çeşitli spor dallarında yetenekli olduğu biliniyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu