K-Pop
Trend

İTZY, ‘Guess Who’ Birim Tanıtımı… “Hiç Aşık Bir Kız Görmedim.”

ITZY, yükseltilmiş aşkını gösterdi.

ITZY, yeni albümleri “GUESS WHO” nun bir birim teaser görüntüsünü 16’sında resmi sosyal medya hesabında yayınladı. “NIGHT” ve “DAY” olmak üzere iki versiyon yayınladı.

İlk olarak, gece versiyonunda şıklık öne çıktı. Ryujin ve Yeji güçlü siyah görünümler giydi. Turuncu renkli süveter ve saç ile puan verdim. Kendine güvenen bir bakış, gözleri alt etti.

Yuna, Chaeryeong ve Lia vahşi bir çekicilik gösterdi. Sarı renkteki müthiş çekiciliğine hitap ediyordu. Davulun içinde otururken, yükseltilmiş görsellerini gösterdi.

Day versiyonunda seksi bir atmosfer yarattı. Yeji, Ryujin ve Lia kırmızı giyinmiş. Kalp şeklindeki şekerlemeyle kibirli görünüyordu.

Chaeryeong ve Yuna, siluetleri gösterilen kostümleri seçtiler. İnce rakam vurgulandı. Cesur aksesuarlarla ihtişam katar. Pembe ışık büyüleyici bir ruh hali yayıyordu.

Albümün konsepti için de spoiler içeriyor. “Yapabiliyorsan beni yakala” ve “Seni kim seviyor tahmin et” kelimeleri merak uyandırdı.

Başlık parçası Mafia In the Morning. Şarkıcı Park Jin-young şarkıyı yazdı, besteledi ve düzenledi. ITZY, vahşi çekiciliğini göstermeyi planlıyor.

Bu arada ITZY, yeni mini albümü “GUESS WHO” yu 30’uncu günü saat 13: 00’de dünyanın dört bir yanındaki müzik sitelerinde yayınlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu