K-PopMV

Jungkook tarafından bestelenen “Film Out”, BTS’in Oricon Daily Digital Songs Listesindeki en yüksek ilk satışı olarak “Dynamite”rekorunu kırdı

BTS’den Jungkook’un ortak bestelediği yeni Japon OST “Film Out” büyük rekorlar kırmaya ve kırmaya devam ediyor.

23.344 indirmeyle Oricon Daily Digital Singles Listesinde 1 numaraya yükseldi ve “Dynamite” ı (13.985) geride bırakarak BTS’nin şimdiye kadarki en büyük satış albümü oldu.

Oricon’un yanı sıra, “Film Out” iTunes Japonya’da 1 numara oldu ve 2 tam gününü listede 1 numara olarak geçirdi. OST ayrıca büyük Japon listelerinde 1 numaradan giriş yaptı; LINE Music, Recochoku ve Mu-mo. LINE Music Daily listesinde 1 numarada 2 gün geçirmişti.

Spotify Japonya’da 224.322 yayınla 6. sırada yer alan “Film çıkışı”, platformdaki günlük yayınlarda en yüksek zirveye ulaşan Koreli bir oyuncunun Japon şarkısı oldu ve “Stay Gold” u geride bıraktı.

OST aynı zamanda uluslararası alanda da gelişiyor. “Film Out” en büyük 8 müzik pazarının tümü de dahil olmak üzere 98 ülkede iTunes’da 1 numaraya ulaştı; Amerika Birleşik Devletleri, Japonya, Birleşik Krallık, Kanada, Almanya, Fransa, Avustralya ve Hollanda.

“Film Çıkışı” ABD iTunes’da 1 numarada 2 tam gün ve Dünya Çapında 1 Numaralı iTunes’da 3 gün geçirdi.

Spotify Global listesinde, “Film Out” önceki sıralamasından 29 basamak yükseldi ve 2.614.128 yayınla İlk 20’ye 19. sırada girdi. İlk tam izleme gününde 1 milyon akış artışı kaydetti!

“Film Out” un yayınlanmasının ardından Jungkook’un solo şarkıları da büyük ilgi gördü. “Euphoria”, “Film Out” yayınlandığı gün Japonya’da Spotify Japonya, iTunes Japonya ve Apple Music Japonya gibi üç Japon listelerinde eşzamanlı olarak listelenen tek BTS solo şarkısıydı.

Jungkook, Spotify Kore’de iki gün boyunca (01/04 ve 02/04) sürekli olarak iki solo şarkısı olan “Euphoria” ve “My Time” listelerinde yer alan tek BTS üyesi. “Euphoria“, Spotify Korea Top 200‘de her iki gün için en yüksek liste kaydeden BTS solo şarkısı.

My Time” da ABD iTunes Top200’e # 193’te yeniden giriyor.

Kaynak
allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu