K-Pop

YG Entertainment’ın çaylak erkek grubu TREASURE, Japonya’daki ilk büyük plak şirketi anlaşması için hazırlanıyor.

YG Entertainment’ın çaylak erkek grubu TREASURE, Japonya’daki ilk büyük plak şirketi anlaşması için hazırlanıyor.

14 Şubat’ta, grup ilk orijinal şarkılarının tam sürümünü Japonca “BEAUTIFUL” olarak yayınladılar. ‘BEAUTIFUL’ popüler anime ‘Black Clover’ serisinin yeni kapanış şarkısı olarak seçildi. TREASURE’ın söyleyiş açısından farklılıkları gösteren orta tempolu bir balad’ı olan ‘BEAUTIFUL’, zengin katmanlı vokal melodileri ve bir grup çaylaktan bekleyeceğinizin çok ötesinde bir ses kontrolü ve nüans seviyesi içeriyor.

TREASURE, dijital single’ları ‘BEAUTIFUL’ ile elde ettikleri başarının ardından 31 Mart’ta ‘THE FIRST STEP: TREASURE EFFECT’ albümüyle Japonya’da büyük çıkış yapacak.

Albümde “BEAUTIFUL” ın Japonca versiyonu ve “BOY”, “I LOVE YOU”, “MMM” ve “MY TREASURE” gibi hitleri de dahil olmak üzere Japonca söylenen toplam 13 parça yer alacak. “BOY”, “I LOVE YOU”, “MMM” ve “MY TREASURE” ın Japonca sürümleri için müzik videoları içeren bir Blu-ray / DVD de planlandı.

Japon albümünün her versiyonunun ilk baskısı, TREASURE üyeleriyle çevrimiçi bir imza seansı da dahil olmak üzere özel özel ödüller kazanma şansı için öncelikli bir çekiliş erişim kodu içerecek. Öncelikli çekilişle ilgili diğer ayrıntılar yakında TREASURE’ın resmi web sitesinde ve sosyal medya hesaplarında açıklanacak. Öncelikli piyango, tüm dünyadaki hayranlara açık. Bu arada, mu-mo çevrimiçi mağazası şu anda grubun en sevdiğiniz üyesinin akrilik bir stant figürünü içeren sınırlı CD’ler için ön siparişleri kabul ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu