K-MagazinSNS Gönderileri

Ortalık karıştı! Birkaç toksik BLACKPINK hayranının BTS hayranlarıyla bir kan davası başlatması ve netizenleri öfkelendirmesi nedeniyle Twitter’da ‘Blackpink dağılma’ hashtag’i trend oldu

Ortalık karıştı!

Son zamanlarda, Twitter’da K-Pop hayranları arasında, BLACKPINK hayranı olduğunu iddia eden bazı toksik kişiler, küresel BTS grubu hakkında olumsuz ve saldırgan şeyler söylediği için bir kan davası oldu.

Tüm bunlar, Twitter kullanıcılarının canlı sesli sohbet için toplanabilecekleri bir yer olan Twitter Spaces’ta bir araya gelmesiyle başladı. Çoğu Twitter Alanı, hayranlar çeşitli K-pop konularını tartışmak için toplandıkça olumludur, ancak elbette, her zaman olumsuz bir kısım üreme toksisitesi vardır. İkincisinin böyle bir örneği, birkaç toksik kişinin BTS hayranı olsun ya da olmasın rahatsız edici açıklamalar yapmaya başlamasıdır.

Bu kişilerden bazıları erkek gruplarına karşı cinsel taciz yorumları yaparken diğer kaba yorumlarda bulundular. Şimdi bu rahatsız netizenlerin çoğu, BLINKS olduğunu iddia eden bu toksik bireylerden birkaçına dikkat çekmek için #blackpinkdisband (#blackpinkdağılsın) hashtag’lerini trend haline getirmek için sosyal medyaya yöneldi.

Bu toksik kişilere karşı konuşan ve bu kullanıcıların saçma sapan iddialarda bulunmasından dolayı kız grubunun suçlanmamasını uman birçok BLACKPINK hayranı var.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu