K-Medya

Lim Young-woong’un kapalı alanda sigara içmeye ilişkin tartışması

Trot şarkıcısı Lim Young-woong, kapalı alanda sigara içmenin yasak olduğu bir yerde sigara içtiği için tartışmalara karıştı. Spor Kyunghyang, 4’ünde, Seul, Mapo-gu’daki DMC Digital Cube’da TV Chosun eğlence programı “Pongsoongah Academy” yi kaydederken binanın bekleme alanında sigara içtiğini söyleyen Lim Young-woong’un bir fotoğrafını yayınladı. Medya, Lim Young-woong’un çekimler bir süre durduğunda bekleme alanına gelip sigara içtiğini açıkladı.

Tartışma, resimdeki mekanın kapalı alanda sigara içilmesinin yasaklanması ve Lim Young-woong ile “Pongsoongah Akademisi” nin küçük üyesi şarkıcı Jeong Dong-won ile sigara içmesi nedeniyle daha da arttı.

Tartışma büyüdükçe Lim Young-woong, 5. kattaki hayran kafe “The Age of Heroes” da bir özür yayınladı. “Hayranlarım beni çok incitti ve hayal kırıklığına uğradım” dedi. Her andan sorumlu olmalıydım ama yeterince iyi değildim. “Bu olay hakkında sizi rahatsız ettiğim için gerçekten üzgünüm,” dedi. “Kendim üzerinde düşünmeye, kendimi düşünmeye ve olgun bir insan olmaya çalışacağım. Bana gönderdiğiniz azarlama ve öğütleri kalbimin derinliklerine işleyeceğim.” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu