K-Magazin

Super Junior’dan Kyuhyun, Çıkış Yaptığından Beri Nasıl Değiştiğini Paylaştı

25 Ocak sabahı, Super Junior‘dan Kyuhyun‘un dördüncü mini albümü ‘Love Story‘nin çıkışını kutlamak için çevrimiçi bir basın toplantısı düzenledi.

2006 yılında çıkış yapan Kyuhyun, şimdi şarkıcı olarak 17. yılını kutluyor. Bu gün, Kyuhyun bir idol grubunun en genç üyesi olarak çıkış yaptığından beri büyüyüp bir sanatçı olarak olgunlaştıkça çok değiştiğini açıkladı.

“İlk başta, şarkı söylemeyi sevdiğim için şarkıcı olmak istedim, bu yüzden şarkı söyleyen biri olma arzusuyla başladım. Dürüst olmak gerekirse, ilk solo albümümü 2014’te tekrar yayınladığım için çok mutlu olduğumu hatırlıyorum. Ancak bu günlerde ‘İyi müzik yapmam lazım, insanların müziğimle bağ kurması ve empati kurması lazım’ diye düşünerek daha çok düşünüyorum.”

“Eskiden şarkı söylediğim zamandan farklı olduğum için değiştim çünkü mutluydum. Şimdi, başkalarını tatmin etmem ve bir tür mesaj vermem gerektiğini düşünüyorum. Gerçek bir profesyonel olabileceğimi hissediyorum. Sanatçıyım ama eskiden naif ve sadece müzik konusunda tutkulu olduğum zamanlardan farklıyım. Bu yüzden bazen üzülüyorum ama bu şekilde olgunlaştığımı hissediyorum.”

Bu arada, Kyuhyun’un ‘Love Story‘ dört sezonluk dizisinin son bölümü. Dizide ‘Love Story’nin yanı sıra daha önce yayınlanmış olan ‘Coffee‘, ‘Together‘, ‘Daystar‘, ‘Dreaming‘ ve ‘Moving On‘ yer alıyor.

Yoluyla
Allkpop

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu