K-Magazin

ENHYPEN’dan Sunghoon TXT’yi Yeni Egzersiz Arkadaşları Olarak Adlandırıyor

ENHYPEN’dan Sunghoon son röportaji için “Weverse Magazin”deydi. İşi ve kişisel hayatı konusundaki sorulara cevap verdi. Bunlardan birinde, çoğu kişinin düşündüğünün aksini açıkladı, büyürken çok fazla arkadaşı olmamıştı.

Sadece I-Land katıldıktan ve ENHYPEN’da çıkış yaptıktan sonra daha sosyal hale geldi. Onu mutlu eden dost üyeleri dışında, yakın olduğu diğer grupların üyeleriyle de yakınlaştı.

Kendi başıma çalışmaya alışmıştım ama şimdi birlikte egzersiz yapacak çok arkadaşım var.

-Sunghoon

Aynı şirkette çalıştıkları dost grup olan TXT, görünen o ki onların şu anki antrenman arkadaşları! 2021 KBS Şarkı Festivali’nde “Legend of Kpop” performansı için işbirliği yaptıklarında daha da yakınlaştılar.

Genelde kendi kişisel antrenörümle ya da diğer üyelerle çalışıyordum ama TXT üyeleriyle performans için işbirliği yaptıktan sonra onlara daha yakın hale geldim. Bu yüzden onlarla da egzersiz yapıyorum.”

-Sunghoon

Sunghoon, TXT üyeleriyle çalışmanın daha eğlenceli olduğunu düşündüğü için onlarla spor salonuna gitmeyi tercih ettiğini söyledi.

Enerjiyi bulamadığınız için tek başınıza çalışırken devam etme isteğinizi kaybetmek kolaydır, ancak birlikte yaptığımızda daha eğlencelidir ve sonunda daha çok çalışırız.

-Sunghoon

Bir canlı yayında, Hueningkai ve Soobin, ENHYPEN ile çalışırken arkadaş olduklarını ve onlarla iletişim halinde olduklarını doğruladı.

Hueningkai: Evet, onlarla beraber çalıştık.

Soobin: Ayrıca sen tüm ENHYPEN grubu üyelerinin numarasını aldın.

Hueningkai: Bu doğru! Telefonumu açtım ve “Lütfen telefon numaralarınızı girer misiniz?” dedim ve onlar da “Ah, Tabiki!” dediler.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Kaynak: Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu