K-Magazin

ENHYPEN’dan Ni-Ki ve Jake EN-CONNECT: COMPANION Konserinde Gözyaşlarını Tutamadı

İkisi de aileleri hakkında konuşurken duygulandılar.

ENHYPEN kısa süre önce ilk çevrimdışı konseri EN-CONNECT : COMPANION’ı düzenledi ve Ni-Ki ve Jake aileleri hakkında konuşurken gözyaşlarına boğulduğunda hayranlarının kalp atışlarını hızlandırdı.

Jake hayranlarına teşekkür etti ve rahmetli büyükannesine teşekkür etmek için biraz zaman ayırdı. Büyükannesinin ENHYPEN’i ne kadar sevdiğini bilen Jake gözyaşlarını tutamadı.

Size çok teşekkür ederim Engene. Büyükkannem beni cennetten izliyor , onu çok özlüyorum ve teşekkür ediyorum.”

Enhypen’in diğer üyeleri Jake’in çok üzüntülü olduğunu görünce yanına oturdular ve ona destek oldular. Ama başka bir üyenin de onların desteğine ihtiyacı vardı.

Japonya’daki ailesinden uzakta yaşayan Ni-ki onları özlediğini ve onları ne kadar çok görmek istediğini diğer üyelerle rahatsız etmemek için kendi içinde tuttuğunu paylaştı.

“Ailemi çok özlediğim günler oldu ama şu anki durum nedeniyle onları göremiyorum. Bunu üyelerden saklamaya çalıştım ama ENGENE’lerin önünde dururken ailemi ne kadar çok özlediğimi anlıyorum.”

“Dürüst olmak gerekirse, ailemi tekrar görmek için sabırsızlanıyorum. Beni bu dünyaya getirdiğiniz için çok teşekkür ederim.”

Duygularını paylaştıktan sonra gözyaşlarına boğuldu. Sunghoon teselli etmek için kolunu ona doladı.

Niki’nin dostu olan Sunoo onun tam yanında duruyordu, bu an karşısında dayanamadı ve ağlamaya başladı.

ENHYPEN ilk çevrimdışı konserlerinde duygusal anlar yaşasalar da birbirlerine ve birbirlerine yaslanacakları hayranlara sahiptiler.

Kaynak: Koreaboo

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu