K-Pop

ONEUS Kasım Geri Dönüşünü Onayladı ve Solo bir Konser Düzenledi.

ONEUS grubu, geri dönüşlerinin ardından solo konser vereceğini onayladı.

5 Ekim’de yönetim şirketi RBW, “Oneus önümüzdeki ay yeni bir albüm yayınlayacak ve ani bir geri dönüş yapacak. Bu, Oneus’un sağlam hikaye anlatımının doruk noktasını işaretleyecek bir albüm. Bu nedenle ilginizi ve beklentinizi rica ediyoruz. uzun süredir büyük bir özenle tamamlandı.” açıklamasını yaptı.

Aynı zamanda, Oneus beklenmedik bir şekilde resmi sosyal medya aracılığıyla geri dönüşlerini duyuran bir hareketli logo yayınladı. Anlamlı oryantal melodi üzerine oyulmuş çiçekler ve bulutlar ile ayın şekli dikkat çekiyor. Yakında ayın bir kısmı kırmızıya boyanacak, yoğun bir hikayenin başlangıcını önceden haber vererek merak uyandıracak.

Özellikle Oneus, yeni albümünün çıkışıyla birlikte 6 ve 7 Kasım’da bir solo konser vermeyi planlıyor.

Ocak 2019’da müzik endüstrisine giriş yapan ONEUS, olağanüstü canlı ve performans becerilerine dayanarak ‘sahne dehası’ unvanını kazandı. Vampirler ve dünya görüşleri gibi benzersiz kavramları organik olarak ören bir anlatı olarak yurtiçi ve yurtdışındaki K-pop hayranları tarafından sevildi.

Son zamanlarda, film ve performansı birleştiren yeni bir konsept hayran içeriği olan ‘Oneus Theatre’ı tanıtarak hayranlarıyla iletişim kurmaya devam etti. Sert erkeklik ve coolluğun ötesine geçen renkli çekiciliğini sergileyerek ‘4. nesil temsili bir sanatçı’nın varlığını pekiştirdi.

Oneus, her geri dönüşte müzik ve albüm listelerinde kendi rekorlarını kırarak ‘büyüyen tipte bir grup’ olarak aktif olmaya devam ederken, Kasım ayındaki geri dönüşlerine de dikkat ediliyor.

Öte yandan önümüzdeki ay geri dönüşlerini onaylayan ONEUS, 6 ve 7 Kasım’da solo bir konser düzenleyecek ve hayranlarıyla buluşacak. 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu