Netizen

BTS “Üçüncü BM konuşması, hala titriyorum ve gerginim… Onur ve sorumluluk hissediyorum”

BTS, BM ile bir röportaj aracılığıyla SDG Moment açılış törenine katılma izlenimlerini paylaştı.

Blue House, 21’inde, SDG Moment’in açılış töreninin hemen ardından röportajın tam sürümünü resmi YouTube kanalında yayınladı.

RM, BM Küresel İletişim Ajansı genel sekreter yardımcısı Melissa Fleming ile yaptığı röportajda, “Tıpkı şu anda yaşadığımız pandemi gibi dünyada çeşitli zorluklar ve krizler var” dedi. Yerel halk arasında SKH önemlidir çünkü biz şimdiki nesiliz ve gelecek nesilleriz ve gelecek nesiller için daha çok gün var Hem şimdiki hem de gelecek nesillerin eşit faydalardan yararlanması için belirlenen hedefler SKH’nin önemli olduğunu hissediyorum ve sorumluluk hissediyorum çünkü Şimdiki nesil olmama rağmen gelecek nesil olmanın sorumluluğunu hissediyorum” diyerek sürdürülebilir kalkınma hedefinin önemini vurguladı.

“Cumhurbaşkanının özel elçisi olarak, 17 hedef arasında ırkçılık ve nefret konusunda farkındalık yaratmaya yönelik niyetimi bir keresinde sosyal medyada dile getirmiştim.”

BTS, 2018 ve 2020’den sonra bu yıl üçüncü kez BM’de konuşacak. Jimin, “Bu, çevrimiçi de dahil olmak üzere üçüncü kez konuşma yapıyorum. İlk olmasa da hala gergin ve gerginim. Her zaman bunun hak edilmemiş bir onur olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda, Nesillere sorulan soruların cevaplarından yola çıkarak görüşlerini tüm nesillere aktarmaya çalıştık.Bana bu fırsatı veren herkese teşekkür ediyorum.”

J-Hope, “Bu sefer gelecek nesillerin çeşitli görüş ve cevaplarına bakarak pandemi durumuna rağmen hayallerle ve tutkuyla pozitif yaşayan birçok insan olduğunu fark ettim. Gelin bunu adım adım çözmeye çalışalım ve geleceğe doğru ilerleyelim. daha iyi bir gelecek” mesajını sundu.

Kaynak
starnews

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu