K-Magazin

TXT’den Yeonjun, İmajı, Grubunun Benzersiz Tarzı ve Daha Fazlasıyla İlgili Geçmiş Endişelerini Paylaşıyor

TXT’den Yeonjun, Elle dergisi ile röportaj yaptı!

Derginin Eylül sayısı için birkaç şık siyah uyum içinde poz verdikten sonra Yeonjun, modaya olan ilgisi, TXT’nin müziğiyle olan gururu ve daha fazlası hakkında konuşmak için çekim sonrası röportaj için oturdu.

Yeonjun, “Müzik ve modanın kendimi ifade edebileceğim gerçekten harika medya olduğunu düşünüyorum” dedi. “Çünkü kendimi kısıtlama olmaksızın kendi tarzımda ifade etmeme izin veriyorlar.”

Performansları sırasındaki güçlü sahne varlığı ile sahneden indiğinde sevimli, yaramaz kişiliği arasındaki keskin karşıtlık sorulduğunda, Yeonjun sahnedeki kişiliğine uyması için gerçek hayatta “daha havalı” davranmaya çalıştığını itiraf etti – ama o sonunda gerçek benliğini gizleyemez.

“Günlük hayatımda da daha dengeli ve daha havalı bir görüntü göstermenin benim için daha iyi olup olmayacağını merak ettiğim zamanlar oldu” diye itiraf etti. “Ama gerçek kişiliğim kendini göstermeye devam etti.”

Neyse ki Yeonjun o zamandan beri sadece kendisi olma fikrini benimsedi. “Bence doğal olmak her zaman en iyisidir” diye paylaştı. “Her zaman diğer TXT üyeleriyle birlikte olduğum için oyuncu tarafım daha çok ortaya çıkıyor.”

Yeonjun ayrıca TXT’nin sanatından ve geniş konsept yelpazesindeki gururundan bahsetti.

Yeonjun, “Her insanın kendi bireyselliğine sahip olması önemli olduğu gibi, bir grubun kendi benzersiz rengine sahip olmasının da gerçekten önemli olduğunu düşünüyorum” dedi. “Kendi net tarzımız ve yönümüzün olmasını seviyorum.”

Ben de kendime ait birden fazla rengim olduğunu öğrenmeye geldim” diye ekledi.

TXT kısa süre önce yeniden paketlenmiş albümleri “The Chaos Chapter: FIGHT OR ESCAPE” ile merakla beklenen geri dönüşlerini yaptı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu