K-Medya

Prestijli Üniversite Öğrencilerinden Genç Çiftlere, “Ben bir uyuşturucu bağımlısıyım.”

“Sadece uyuşturucuyla ölmek istiyorum. Uyuşturucuyu durdurmak için mi yoksa yapmak için mi aldığım konusunda kafam karıştı, sonunda ölmek zorunda mıyım?” 20’li yaşlarında bir uyuşturucu bağımlısı olan Lee Dong-woo.

“Bana vuran o ama ben ona güveniyorum. O giderse ilaçları nereden alacağım? Bu yüzden onu tutuyorum.” Park Min-seo, 20’li yaşlarında bir uyuşturucu bağımlısı.

“SBS Özel”, 29’unda iki kez uyuşturucuya yakalanan gençlerin hikayesini “Uyuşturucu bağımlısıyım.” alt başlığıyla ele alacak. 180 gün boyunca yurtiçinde ve yurtdışında, uyuşturucu maddelerini inceledi.

2020’de 20’li yaşlarında 4.493 uyuşturucu suçlusu vardı. Rakam 2016’da 1.842’den 2020’de 4.493’e yükseldi. Yüksek Savcılık Dairesi’nin “2020 Uyuşturucu Suçları Beyaz Kitabı”na göre, 20’li yaşlarındaki uyuşturucu suçlularının büyüme oranı tüm yaş gruplarını geçti.

Bir kulüpte uyuşturucuyla karşılaşan ve uyuşturucu bağımlısı olan genç bir adam, daha fazla uyuşturucu vermek için tehlikeli bir uyuşturucu satıcısı olarak yaşayan genç bir adam, kilo vermek için uyuşturucuya yavaş yavaş nüfuz eden bir kadın bağımlı ve bağımlısı genç bir çift. uyuşturucuya, bir başkası “eş-bağımlılık” olarak adlandırıldı.

Gyeonggi-do’da bulunan bir uyuşturucu rehabilitasyon merkezi olan Darc’ta (DARC) birlikte yaşamaktan kurtulan uyuşturucu bağımlısı Dong-woo (28, takma ad), bazen kendi isteği ne olursa olsun uyuşturucu almak istediği için acı çekiyor. “Sanırım kafam şeytanın yavrularıyla dolu.” Günde onlarca kez uyuşturucuyla savaşan Dong-woo, uyuşturucu şeytanını tek başına iradesiyle kırabilecek mi?

Yakın zamana kadar Darc uyuşturucu rehabilitasyon merkezinde Dong-woo ile iyileşen 25 yaşındaki bir uyuşturucu bağımlısı. Bununla birlikte, uyuşturucu bağımlılığının ardından hala depresyondan muzdariptir. Geçmişte, Tae-joon, büyük miktarda uyuşturucuyu daha ucuza almak için tehlikeli uyuşturucu satışlarına bile atladı. Ayrıca genç bir uyuşturucu satıcısı ve bağımlılarının hikayesiyle de tanışacağız.

Min-seo (27, takma ad) patronunun tavsiyesi üzerine verdiği ilaçları aldığında 20’li yaşlarının başındaydı.

Min-seo, beş yıl boyunca tek bir merakla tüm günlük hayatını ve gençliğini kontrol edilemez bir bağımlılık içinde kaybetti. Saklanan Minseo gibi 20’li yaşlarındaki kadın bağımlılar cesurca kamera karşısına geçti. Uyuşturucu ile ne demek istiyorlar?

Meraktan başladıkları uyuşturucular yüzünden içinden çıkamadıkları hüsran ve acıyı yaşayan genç uyuşturucu bağımlılarının çaresiz savaşı. İyileşme ve tekrarlamanın kavşağında nasıl bir yol izleyecekler? SBS Special – I’m a bağımlısı “My Child in Drugs”ın ilk bölümü 29 Ağustos Pazar günü saat 23:05’te yayınlanacak.

Kaynak
Fnnews

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu