Editörün Seçimi
Trend

“Desteğiniz için teşekkürler Jimin” BTS, Filistinli Çocuklara Yardım Fonu’nun Kurucusundan Jimin’e Teşekkürler

BTS’ten Jimin, Filistinli Çocuklara Yardım Fonu’nun (PCRF) kurucusu ve başkanı tarafından denetlendi.

Filistin’de bela ve barışı taşıyan gelecek nesildir. Desteğiniz için teşekkürler Jimin, PCRF’nin kurucusu ve başkanı Steve Sosebee 26’sında tweet attı.

PCRF, Orta Doğu’daki çocuklar için sağlık ve gıda gibi insani yardım sağlayan, kar amacı gütmeyen, siyasi olmayan bir organizasyondur.

Jimin’in hayran kitlesi JIMIN UNITED, Jimin’in adını bir erkek grubunun kişisel markası için 1 Numaralı itibarını kutlayarak Ağustos ayında PCRF’ye bağışladı. Bağış, 55 çocuğa acil tıbbi yardım için harcanacak.

JIMIN UNITED는 지난 7월 22일 ‘Seni Seviyoruz Jimin/Mütevazı Kralımız’

Daha önce, Jimin tüm kalbiyle kendini indirdi ve yurtiçinde ve yurtdışında manşetlere çıktığı için ona teşekkür etti ve JIMIN UNITED, çocukların Orta Doğu’da devam eden anlaşmazlıkta tıbbi ve insani krizlerle yüzleşmelerine yardımcı oldu ve Billboard Hot 100 için sıcak bir 100 yaptı.

Jimin’in hayran kitlesi JIMINDATA, Haziran ayında Jimin adı altında PCRF’ye bağışta bulundu.

JIMINDATA, uzun süredir devam eden çatışmalar ve savaşlardan ciddi şekilde zarar gören Filistinli çocuklar için üzüntülerini dile getirerek, “Hiçbir çocuk hava saldırılarından veya sirenlerden korkmamalı veya geceleri jet ve toplarla uyanmamalı” bağış motivasyonunu bildirdi.

Jimin’in Filipin hayran kitlesi “PJMAangelesPh & INT’L” de Filistin vesilesiyle acı çeken çocuklar için Jimin adına PCRF’ye iki kez bağışta bulundu.

PJMAGelsPh & INT’L, Mayıs ve Haziran aylarında Jimin’in adını Filistin Çocuklara Yardım Fonu’na (PCRF) Jimin’in 8. yıldönümünü kutlamak için bağışladığını söyledi.

Kaynak
Starnews

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu