K-Magazin

Red Velvet’ten Irene, Saint Laurent’in Kıyafetini Giyiyor

Geri dönüş yapmış olan Red Velvet‘ten Red Velvet, baş döndürücü bir eksik alt görünüm sergiledi.

Son zamanlarda Red Velvet‘in ajansı SM Entertainment, ayın 16 Ağustos’ta geri dönüş yapmış olan üyelerinin kişisel fotoğraflarını yayınladı.

Yayınlanan görüntüde, Irene uzun siyah saçlarını gevşeterek ve canlı kırmızı dudaklar uygulayarak şık cazibesini en üst düzeye çıkarmış görünüyor. Kalın zincir boyunsuz, braletler ve yüzükler kattı ve yoğunluğu ekledi.

Irene siyah bir iç giyim ve fildişi yün bir ceket giyerek cesur bir alt görünüm yarattı. Yüksek topuklu süet sandaletleri ince siyah çoraplarla eşleştirerek bacaklarının inceliğini vurguladı.

Resimde Irene‘in giydiği kıyafet bir Saint Laurent ceketiydi. Fiyat 3,285,000 KRW. Ayrıca aynı markanın ayakkabıları (1.635.000 KRW), altın yüzükler (410.000 KRW) ve iki tonlu bilezikler (700.000 KRW). Giydiğiniz eşyanın fiyatı (6.030.000 KRW).

Saint Laurent‘in ceketinin altına dantel kaşkorse ve uyumlu dar deri pantolon giydiği model, ofis görünümünde olduğu kadar kamusal alanda da kullanılabilecek şık bir tarz sunuyor. Model, havalı bir his katmak için X şeklinde sandaletler giydi.

Bu arada, Irene‘in de yer aldığı Red Velvet, altıncı mini albümü “Queendom“u 16’sında yayınlandı.

Kaynak
Money Today

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu